destinyofrock (KADER)arkadaşımıza çarpan sürücü dün bulundu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de dün tacize uğradım, adamlar okadar rahatlar ki bi de eğleniyorlar ve kahkaha atıyorlar... plakayı almayı akıl edemedim maalesef... panikledim çünkü, kenara çektim ve geçmelerini bekledim.. Ya anlayamıyorum bir insanın hayatıyla oynamak nasıl keyif verir bir türlü anlayamıyorum.

Sanal ortam boş bu işler, herşey faso fiso diyenlere, diyeceklere işte sanal ortam, tebrikler arkadaşlar, birlikten kuvvet doğar!:cat: :rendeer:

standart' Alıntı:
Önce bi dövseydik sonra haberlere çıkarsaydık bide taxim meydanda sallandırsaydık sonra kırık camlarla dolu yolda yürütüp yaralarına tuz bassaydık filan keşke zaten o arada polis gelir alırdı...

kader arkadaşımıza tekrar geçmiş olsun....

:mrgreen: tam aksiine muhattap bile olmadık dayan acısı geçer biraz sürünsünler inşallah :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi beter olsun adi adam. inşallah hak ettiği cezayı bulur :cat:

vay be helal olsun bi ilk daha MT ailesi !tek kelimeyle HELAL OLSUN şaka gibi valla ne azim varmış sizdede! kader şimdi bi tarafı acıyacak olan kişi yer değiştirdi sen nasıl olsa iyileştin şimdi o çeksin bakalım vurup kaçmak nasılmış acı vermek nasılmış görsün vicdansız....
bu arada aklıma bi an geldi darülaceze deki teyzelerin amcaların duaları olmasın bi düşünün bakalım:wiinkk:

sametcakar' Alıntı:
abi beter olsun adi adam. inşallah hak ettiği cezayı bulur :cat:
semettt
bakırköy tayfasını topla
güzel bır dayak resitali verelim....:queen:
(motorcu dayağı..)
insallah cezasını en kısa sürede bulur..::angry2:: ::rantinp:

standart' Alıntı:
Önce bi dövseydik sonra haberlere çıkarsaydık bide taxim meydanda sallandırsaydık sonra kırık camlarla dolu yolda yürütüp yaralarına tuz bassaydık filan keşke zaten o arada polis gelir alırdı...

kader arkadaşımıza tekrar geçmiş olsun....
vallla ne diyim katılmadan edemiycem. guzel takip, basarılı calısma ama bisi olucagını hic sanmıyorum. ben tatsız deneyimlerle bu gibi durumlarda orman yasalarının daha iyi isledigini ogrenmis oldum.

helal olsun, çok güzel ve örnek bi olay. Bundan sonra vurdum kaçtım rahatlıgını yaşayamazlar. Hatta bizi görünce daha dikkatli olurlar. Yeterki biz birbirimize destek olalım. Siteydi, gruptu, markaydı ayrımı yapmadan birbirimize destek olalım.

desperadost' Alıntı:
vay be helal olsun bi ilk daha MT ailesi !tek kelimeyle HELAL OLSUN şaka gibi valla ne azim varmış sizdede! kader şimdi bi tarafı acıyacak olan kişi yer değiştirdi sen nasıl olsa iyileştin şimdi o çeksin bakalım vurup kaçmak nasılmış acı vermek nasılmış görsün vicdansız....
bu arada aklıma bi an geldi darülaceze deki teyzelerin amcaların duaları olmasın bi düşünün bakalım:wiinkk:

valla doğru sölüyosun kardeş her şeyde bi hayır vardır haklı olabilirsin

Mağdur arkadaşlarımızın gözü aydın böle bir olay herkezin başına gelebilir. Bence herkezin ders alması gereken bir durum hakkımızı sonuna kadar savunmalıyız kimse kimsenin canına kast edemez etmemeli edende cezasını çekmeli tekrardan geçmiş olsun:cat:

arkadaşlar merhaba öncelikle kader kardeşime geçmiş olsun diyorum.olayın iyi sonuçlanmasına sevindim.yapabileceğim başka bir şey olursa çekinme kardeşim haber ver.seni ve mustafa kardeşi tanıdığım gün kaza haberinizide duymuştum.çok üzülmüştüm.derdine ve maduriyetine yardımcı olabilmek benide mutlu etti.
arkadaşlar,dert ve sorun paylaşıldıkça azalır.sanırım bizler en ufak sorunlarımızda duyarsız kalmadan yardımlaşıp çözüm arayabilirsek,aramızdan muhakkak bir çözüm çıkaracak arkadaşlarımız olacaktır.
haklı olduğunuz her konunuzda elimden gelen herşeyi yaparım.....
herkese geçmiş olsun.......
hadi bakalım kader kardeş şimdide güzel haberlerini duyalım......
kendinize iyi bakın...herşey gönlünüzce olsun..................

cok sevindim! adalet yerini bulmus, kacak-serseri yakalanmis! afferin, ellerinize saglik, BRAVO!!!!!!!

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
kutlarım, böyle tiplerin peşini bırakmamak lazım, hatta bu gibi örnekler çoğalırsa belki magandalar artık daha dikkatli davranırlar
(tabii bu örneklerin hiç yaşanmaması asıl dileğimiz ayrı)
:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki şimdi ne olacak?

Forumdan Uzaklaştırıldı
helal olsun....
tebrikler :cat:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Hadi Bakalım Kader ne kadar bileğinin düzelmesini sağlamasa da manevi olarak rahatlamışsındır bi nebze de olsa bizimde içimiz rahatladı inşallah hakettiği cezayı alır ve bir daha motosiklet sürücülerine dikkat eder :wiinkk:

arkadaşlar çok sevindim:cherry:

umarım şöyle sağlam bi ceza verirler şöyle 5-10 sene yatarda aleme ibret olur bidaha kimse vurup kaçmasın trafikte hani çarptığı zamanda durup sonuçlarına katlansın bi yardım etsin :silent:
ortada sözkonusu olan insan hayatıdır
gerçi trafikte insanlar azalmış ya napalım:bounce:
eğitim şart:farao:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar