ders almak ıstıyoruum bır yardım lutfen

herkese merhabalar arkadaşlar salı gunu keeway sl 150 mı aldım fakat kullanmasını bılmıyorum bana motosiklet kullanmasını ögretecek bır arkadaş arıyorum (ücretli -ücretsiz)hafta içi tuzla -gebze arasında kalıyorum pazar gunu ıse kadıkoy tarafında. şimdiden herkese tşk ederim.bu arada kursa kaydoldum ama onlar derslere nısanda başlıyorlar.

Süper Moderatör (BBRR)
cenkmenderes var bizim gebze de ama gebzenin teksas köyünde....:p
valla ücreti bira olarak ödersen yardım eder.....:cherry:

dişi misin erkek mi? :p
dişiyim de sana bini birden gönüllü olsun :p :wiinkk: :wiinkk:

ilk vitesli motor sürdüğümde kendim almıştım stop ede ede çözdüm :mrgreen:
bir kaç kere z750 kullandım sonra da o kadar da zor değil. ama eğitim olsa biraz daha fazla yaşarız. hiç de fena olmaz :queen:

dishy' Alıntı:
dişi misin erkek mi? :p
dişiyim de sana bini birden gönüllü olsun :p :wiinkk: :wiinkk:

bir dişiye, bırak motor kullanmayı araba kullanmayı öğretirken bile tahammül edebileceğimi sanmıyorum :cherry: :p :p :rendeer:

crato' Alıntı:
bir dişiye, bırak motor kullanmayı araba kullanmayı öğretirken bile tahammül edebileceğimi sanmıyorum :cherry: :p :p :rendeer:

Varmı ki bugüne kadar bir bayana araba kullanmayı öğretebimiş bir babayiğit ?:cherry:

Neyse arkadaşın topiği geyik oldu ama hiç değilse panoda asılı kalıyor :)

Var! 2 bayana hem de:mrgreen: Zor yani, tecrübeyle sabittir:) Nisan ayına kadar sabredersen ben öğretebilirim...sabretmezsen cenkmenderes'ten eğitim almanı tavsiye etmem,:queen: ccbbdd barış diye bir arkadaş var, o yapar bu işi:cat: Para falan da almaz:queen:

crato' Alıntı:

hahahahahhaaahhhaaa duyda inanma iştee :p :p

Halama araba sürmesini öğretene kadar neler çektim ne terler attım bir bilsenizz :) :pr: Stress off off hele benim gibi birisine ayaklarımı cama dayayıp gıdıyordum...

kardeşim cinsiyetini yazda topic teki arkadaşlar rahat etsin yok erkek sen bende gönüllü olurum bayansan para alırım e ancak sabrederim abi

arkadaşlar bu ayrıntıyı yazmak aklıma gelmemişti sanırım reytıngimiz düşecek ama valla bılla 38 yaşında bır erkek' im.

hata bey yoksa hata abi mi desek artık hangisini secerseniz. 1 kac kez düşmeden kolunuz bacagınız hafif acımadan motorcu olunmuyo. yavas yavas baslayın ufak tefek düşmeler olabilir ama dikkatli olun yardımcı olayım dicem ama cok uzaktayım birilerini mutlaka bulursunuz merak etmeyın sımdıden kolay gelsın kazasız belasız inşallah.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hata' Alıntı:
arkadaşlar bu ayrıntıyı yazmak aklıma gelmemişti sanırım reytıngimiz düşecek ama valla bılla 38 yaşında bır erkek' im.
olmadı hoca olmadı,hakkını kaybettin.yok sana motor falan.git ne halin varsa gör,hem bayan deilsin hem yardım istiyosun.çok yanlış bişe bu:queen:
yeni motorun hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsın umarım:cat:

Yardim Lütfen

Merhaba bende yeni katıldım aranıza eğer kabul ederseniz.
Daha öncede bir mesaj yazmaya çalıştım ama sanırım beceremedim. Arkadaşlar bende şimdiye kadar scooter kullandım ve artık vitesli motor a geçmek istiyorum. Ama önce biraz ders almak niyetindeyim. Fiyatı makul olan avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz kurs yada kurslar var mı?
Şimdiden teşekkürler...

ya tamam gorunce hepimiz atlamış gibiolduk ama napım Bende sormayı düşünüyordum arkadaslar erken davranmıs. Bu haftasonu alıorum motor yani scooter. İstanbul trafigine sadece arabayla katılmış biri olarak biraz ürküyorum Ama kendim hallederim gibi gelior bana o yuzden arastırmamıstım kurs falan.Birde tabi sitenin bu kadar samimi oldugunu bilmiyordum. Sizce gerek varmı ders almama.. Bu arada dishy sen iyimisin trafikte keske burda olsan sen pratik yaptırırdın bana ama antalyaymıs napalım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her tür motor için ders verebilecek arkadaşım var. umarım yardımcı olabilir... özel mesaj gönderdim detaylar orda :)

adalı ve lost_hıghway kardeşim valla ders falan ıyıde benden soylemesi şimdi forumdaki arkadaşlar öncelikle cinsiyetinizi merak edecekler bır abınız olarak bay mı bayanmısınız onu belırtın derım.(bu arada bayanın şansı daha fazla haberınız olsun)

sizlere tavsiyem; şiddetle tavsiyem pratik yapmadan ve kendinize güvenmeden:yaparım,ederim diyerek şehir içinde motor kulanmayın kalabalık yerlerde motora binmeyin.arkadaşlar motoru yolda tutmak çok zor bişey değil belki ama kısa zaman bile olsa trafikten uzaklarda ıssız yelerde arabaların fazla olmadığı yerlerde pratik yapın.en azından nerde ne yapılır,nasıl fren yapılır,nasıl dönülür, nasıl durmak lazım, arabalarla mesafeler nasıl olmalı,yağışta nasıl gidilir,hangi fren nerede kullanılır,nelere dikkat etmek gerekir etc... bunları öğrenmek çok zor değil ama öğrenmeden ya da bilgisizce kullanmak hayatınızı zorlaştırır.motor kullanan ve bu tip ayrıntılara çok yabancı olmayanlarla dolaşmanızı tavsiye ederim. eğer imkanınız varsa sürüş eğitimleri var onlara da katılabilirsiniz.
Allah kaza bela vermesin,motorlarınız da hayırlı olsun.

arkadaşlar ben elimden geldiği kadar yardımcı olurum bunun dışında honda nın sitesine girerseniz ve süleyman memnunun sitesine kursların olduğunu görürsünüz dediğim gibi istanbuldaki ler için üsküdar beşiktaş çevresi yardımcı olurum boş vakitlerimde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar