Deri ceket üşütür mü? ilk kez alıcam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Deri ceket üşütür , sakın alma! Parana yazık. Benim bir tanıdığım vardı deri ceket kullanan. 2000tl lik ceketini sattı , şu an prohel colombia giyiyor. Ceket yüzünden az kalsın zatürre oluyormuş... ( o değilde herkesin dilinde şu cümle var ; deri yazın terletir ,kışın üşütür.) Arkadaşım neyi beğendiysen onu al. Gönlünce olsun yani. Gidip tekstil alırsın , görünütsü seni cezbetmez. Ne giymeye hevesin kalır , ne de değiştirmeye... Ben deri ceket seviyorum , ağırlığı güven veriyor , kışın üşümümedim , yazın da deneme fırsatım olmadı. Ama yazın fileli ceket de bile terliyorsun ...

yıllar önce ikinciel derimod bir mont almışdım %100 deri .. hudsonhawk da içine sırt dirsek ve omuz korumaları diktirmiş taktırmışdım uzun yıllar kullandım sonra yiğenime verdim değme motor montlarından daha rahat konforlu ve rahatsız etmiyordu üstüne güzelde duruyordu her ortama giyebiliyordun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en son 900 e buldum ama orjinal mi nasıl anlıcam saf adamım beni dolandırmasınlar :(

içi koyun postu gibi değilse (bol tüylü/bol pamuklu) üşütür.
emin ol tekstil ürünler sana daha iyi gelir: katlarını/astarlrını çıkarıp mevsim (kış/bahar) değiştirebilirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar