@hmedim' Alıntı:
kardeş o videodaki gibiyse şayet ki öyle sanıyorum benim cbr min ölüsü bile ondan daha atik kalkar sen de diyosun :queen: ayrıca ben hondanın eksozunu derby nin tamamına değişmem :queen: ok. canım :rendeer:
ayrıca ben o eksoz meselesini keçi görünümlü bisiklet diyen bir arkadaş için kullanmıştım ... aslında ben hondanın gazıda hondadır diyecektimde işte biraz daha kibarlaştırdım :queen:
imkanların karşısında aldığın CBR sana tabi ki kral gibi gelecektir.. Ancak yaptığın benzetme tamamen kişisel egolarını tatmin içindir. Senin motorun egzosunu derby e değişmemenin mantıklı bir açıklaması olamaz...
Diyebilirsin ki derby çok yakar ben bir depo ile xxx km yapıyorum , daha hesaplı oluyor... O ZAMAN OK...
Diyebilirsin ki benim bütçemin elverdiği motorlar içerisinde en eli yüzü düzgünü buydu onun için cbr ı seçtim .... ONA DA OK....
Diyebilirsin ki Honda nın parça fiyatları derby e göre daha ucuz.... BU DA OK..
Diyebilirsin ki Derby den başımın ağrımaması için 15-20 bin km kullanıp satmak lazım , ben Cbr ı trorunlara bırakacam.... BU DA OK.....
Dikkat edersen yukarıda yazdığım teorilerin hepsi maddi imkanlar ile ilgili... Elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin maddi imkanlarınız derby alacak kadar iyi olsa , bunun yanında yakıt fiyatları meksika ve ya amerika gibi galonu 1$ gibi bir fiyat olsa hanginiz cbr a bakar.....:silent: :silent: :silent:
Bu oluşumlar ülkemizde olmadığı için az yakan bir motor olan Cbr baştacı yapıldı.Ancak bu derby nin işe yaramaz olduğu demek değildir....
Ne kadar ekmek o kadar köfte teorisi devam ediyor. Eğer ki paran varsa racing e geçmek için motor alacaksan derby iyi bir alternatif.....