- Katılım
- 22 Eyl 2009
- Mesajlar
- 2,039
tomass neredeki yamaha servisi ismi nedir?
Arkadaşlar çok yoğun olduğum için uzun zamandır yazamadım kusura bakmayın. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Ben motoru servise soktum. Bişey söylemem lazım, MAslak Ferco inanılmaz değişmiş! Fiyatlar nasıl ucuzlamış anlatamam.. Orjinal fren balatası 25 lira, benzin hortumu 5 lira (soğuktan çatlamıştı) yağ değişimi 25 lira.. Akü 35 lira. Debriyaj tam ayırmıyodu aldığım günden beri.. onu falan yaptırdım. benzin hortumu kırıldığı için gelip aldılar motoru. sol grenajdaki çatlağı falan da yaptılar, ertesi gün teslim ettiler. Fiyatlar aşırı ucuzlamış. Bilginiz olsun.
Burdan herkesin ismini sayıp yoklama yapmak istemiyorum ama beyler herkesi çok özledim =(
http://cgi.ebay.de/Zylinder-Kolben-...ptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item230590445d
bu ürün bizim motorların silindirimi bi yardımcı olursanız sevinirim ona göre satın alıcamda
Uymaz derken hangi somut verilere gore soyluyorsun , samil muhtemelen olacakdir , bu konuyu Orhanko nickli arkadasimiza pm ile ilet o sana kesin cevabi verir.
selamlar.
http://cgi.ebay.de/Zylinder-Kolben-...ptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item230590445d
bu ürün bizim motorların silindirimi bi yardımcı olursanız sevinirim ona göre satın alıcamda
Yeniden hos geldin orhancim , telefonlari bir donem yanitliyamadim birebir oldugumuz bir masada bu durumu aciklarim , cihan ile gorustum bir kac gun once adam iyice dolmus bize valla illede bir yerde bulusalim goruselim deyip duruyor , erdem , koray , kadir " sesi cikmio ama o da hazirdir heralde" , cihan ve ben haziriz top sende orhancim yap organizasyonu bir masa etrafinda guzelce toplanalim ama kisa vadede olsun oyle uzun gunlere haftalara atmayalim.
Operim
Selamlar.
DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK...
Arkadaşlar selamlar. Bu kadar zaman aradan sonra beni aranıza alır mısınız bilmem
Umarım herkes iyidir. En son mesajımı atalı sanırım 4 ay kadar oldu. Bi 10 sayfa falan okumam gerekecek..
Aradan gireyim Korayımın sorusuna yanıtla. Hiç durma abi Michelin Pilot Aktiv al. Başka marka model düşündüğüne deymez. Lastiklerle çıktım tabi trafiğe. Kabuğuma çekilmeden 1 ay önce falan almıştım lastikleri. Ortalama 400 - 500 km yaptım. Hamuru da tutunması da yüksek hızdaki kontrol hissi de süper. Pirelliler'le 150 - 155 ile giderken motorun arkasının balık kuyruğu gibi sağa sola oynadığını hissederdim. Michelinde öyle birşey kesinlikle yok. Memnun kalacağına eminim.
Uğur, pm atıyorum abi. Tevekkeli geçen hafta aradım, açmadın..
Geçen pazar motorumla yeniden ilgilenmem gerektiği kafama dank etti. Gittim bir güzel sildim, yeni branda aldım. Tabi son 4 aydır marş basılmamış olduğu için akü bitik durumdaydı. Ama 3-4 vurdurmalık işi var.
Herkes kendine çok iyi baksın. Görüşürüz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------
......Pozitif.......