Orhan'la telefonda konuştum şimdi. Adam eline alyanı aldı motoru sökmeye başladı bana bilgi vermek için. Çok duygulandım sahiden. Orhan çok teşekkür ederim
fırsatını bulsam da tornacıya gitsem şimdi.. arada tümseklere falan dikkat edecez tabi.
fazlada çok gaz vermemeye çalış motordaki titreşimler azda olsa etkileyebilir umarım sorunsuz halledersin işini en iyi şekilde :cat:
tın tın gidicem işte.. bi yolunu bulacaz. ama ancak perşembe günü vakit bulabilirim sanırım.
Önemli değil Erdemcim, basit şeyler bunlar. Hergün böyle onlarca parça çiziyorum ben. Tam da denk geldi, işe motorla gelmiştim. O yüzden çok rahat oldu sökme takma, ölçme işleri. Resmi aynen bastır. Malzeme olarak St37 vs herhangi bir dolu çelik kullanabilirsin. Parçanın rengine bakıp aldanma, aluminyum değil. Anında sıyırır aluminyum. Çelik yapıp paslanmaması için de siyaha falan boya spreyle. Mis gibi olur. M20 diş de 1 hatve olacak, resimde yazdım. Dikkat etsinler ona. Kolay gelsin :wiinkk:
Bundan sonra nereye bırakacaksın motoru? Ya da amortisörden falan mı kitleyeceksin? Alarmlı disk kilidi al istersen.
Önemli değil Erdemcim, basit şeyler bunlar. Hergün böyle onlarca parça çiziyorum ben. Tam da denk geldi, işe motorla gelmiştim. O yüzden çok rahat oldu sökme takma, ölçme işleri. Resmi aynen bastır. Malzeme olarak St37 vs herhangi bir dolu çelik kullanabilirsin. Parçanın rengine bakıp aldanma, aluminyum değil. Anında sıyırır aluminyum. Çelik yapıp paslanmaması için de siyaha falan boya spreyle. Mis gibi olur. M20 diş de 1 hatve olacak, resimde yazdım. Dikkat etsinler ona. Kolay gelsin :wiinkk:
Bundan sonra nereye bırakacaksın motoru? Ya da amortisörden falan mı kitleyeceksin? Alarmlı disk kilidi al istersen.
Beyler hepinize soyluyorum erdemın yasadıgı olay nerdeyse uzucu sonla bıtıyormus.Boyle bır çalınma durumu yaşamak ıstemıyorsanız evden ne kadar uzak olursa olsun kapalı otoparka bırakın motorunuzu.40-50 lıra neyse verın motoru bırakıp eve gectıgınızde aklınız arkada kalmasın.Ben hıc çalındı ustune yağmur yağdı,kar yağdı,orası burası kurcalandı dıye dusunmuyorum.Bu rahatlığı yaşamak için 40 -50 ytl komık rakamlar bence.koyun parka rahat edin.