Derbi Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sahibinden.com'da vardı dediğin motor,parçalarını satıyorlardı,bende vites kolunu sormuştum,plastik olduğundan kırılmıştı ama çıkmacıda satmış o parçayı,sonra pirinçten birebir aynısını yaptık rahatladım ama çıkma parçada çalıntı olma riski oldukça yüksek buda bir gerçek!Çünkü motorun şase,motor numarasını değiştirmekle artık uğraşmıyorlar,direkt parçalayıp satıyorlar hem karlı hem risksiz onlar için...Beyin öyle kolay bozulan bir parça değil,bende 99 gilera vardı onun beyni yanmadı seninki nasıl yanmış?Ustanın dediği doğru olabilir,motorlar artık çok elektronik devre ile kuşatıldı,bizim burda servisede istanbuldan nexus gelmişti,motorun beyni yanmış,beyni değiştirdiler motor çalıştı ama tekrar yandı,motorda uzun kısa xenon kit var,xenonu söktüler,yeni beyin takıldı,sorun çözüldü,bazı zamanlar böyle aksesuarlar acayip pahalıya mal olabiliyor...

Hay allah 70 kmde pert olan motosiklet neredeymis?

bahçelievler motovizyonda ( DERBİ servisi yani :) ) adam parçaların çoğunu satmış zaten... astralın dediği motor. ben aylar önce sahibinden de görmüştüm. aklıma geldi bi arayayım dedim hala duruyomuş.. gittim aldım...

arkadaşlar beyin işini hallettim sonunda. 70 km de pert olmuş bi gpr 125r buldum ve beynini büyük çabalar sonunda 650 ytl ye aldım :cherry: (yenisinin fiyatını ne siz sorun ne ben söyleyeyim) adam beyni taktı sadece bende bütün grenajları kendim toplamak zorunda kaldım..
artı 2 kere de motor nakliyesi bana 160 ytl ye mal oldu. bu ay bütün param uçtu gitti.
usta beyinin yanma sebebinin benim motordaki angel eye lar olabileceğini söyledi. bende en kısa zamanda onları söktürcem...

angel eyelerin beyinle alakası yoktur.
Bu işten anlamayan o kadar çok servis var ki ne siz sorun nede ben söyliyim..
650 ytl ye beyin almak akıl işi değil bence arkadaşın.
Keşke daha önce haberim olsaydı ayarlardık sana bişeyler
Bir ailenin bir aylık geçim parasını beyine yatırmışsın gereksiz..
Benim gileranında beyni yanıktı ama 10 ytl ye hallettik.
Ayrıca eski beyin tamiri yapan yerlerde var :)
Neyse daha fazla konuşmıyım ama birdaha böyle bişey olursa eski beyini yollayın tamirini yapıp geriye kargolarız :cat:

Aslinda GKN'nin mesaji sonrasinda tomass in biraz beklemesi gerekliydi diye dusunuyorum , fazla kafam calismaz boyle islere benim beyin filan ne kadardir kim tamir eder vesayre ama ExTReMa arkadasimiza hak vermemekde elde degil gibi keske bir kac gun bekleme firsati olsaydi tomassin.

Artik olan olmus , eski beyni ExTReMa a yollayarak yapilmasini saglamak mantikli gibi backup olarak durur hic degilse.

Geçmiş olsun Kadir. Eski beyni de yaptır, elinde tut. Lazım olan birine satabilirsin ileride.

aslında şu okduğum bölümle tam anlamıyla ilgileniyor olsaydım hocalar soğutmadan önce iyicene o zaman makanik elektronik yazılımsal herşeyinizi yapabilirdim hepsini kapsıyor neticede mekatronik bölümü altında ama nalet olsun diyorum artık sadece...

Beyler akşama videolar fotolar geliyor. Israrla bekleyin. Gecikme için pardon şimdiden.

Bu arada hafta sonu gezecek olan var mı?Bugün çıktım biraz da tek başıma pek zevk alamadım nedense:pale:
Havalar zaten yakında bozulmaya başlayacak.Şu son güneşli günlerin tadını çıkartmak, yol yapmak isteyenler el kaldırsın bakiyim:queen:

Go kart yapalim abi :) Dun aksam saat 10 gibi bakirkoy adliyenin orda esim ve bir kac arkadasim stress attik cok guzel bir pist bulusalim hafta ici bi aksam akalim go kart'a ?

Orhan abi resimler ve video için teşekkürler:cat:
Uğur abi motosikletlerle yol yapalım diyorum.Go-kart ne oluyo:pr:Kışın bol bol yaparsınız:queen:

Heycanlimisin sen mehmet :) Sezon icinde yeterince yol yaptik biz :queen:

Su minik arabalar ile biraz viraj donelim diyorum cok zevkli aksam aksam stress atariz.

Bende download'a basladim bakalim ne cikacak icerisinden :) Saol orhancim

Geçmiş olsun Kadir. Eski beyni de yaptır, elinde tut. Lazım olan birine satabilirsin ileride.

sağol orhan. eski beyin elimde zaten fırsat bulduğum bi zaman onu da yaptırcam belki bi gün bana yada birisine lazım olur. video için teşekkürler ama daha izleyemedim ben. Şuan hastanedeyim ben videoyu indiremiyorum ama eve gider gitmez indircem...

Heyecanlıyım abi hem de nasıl:queen:
Fakat şunu gözlemledim tek başıma o kadar iyi yani istediğim gibi süremiyorum:pale:Grup halinde ikense coşuyorum:cat:
Siz gelirken Kadir abi ile geride kaldığınızda ben de 2 kere kırmızıya yakalandım.Sen geride kaldığından görmemişsindir.4 motor 600f ekibi vardı.Onlarla her ışıklardan kalkışta yarışıyordum paso o derece yani:queen:

Go kart yapalim abi :) Dun aksam saat 10 gibi bakirkoy adliyenin orda esim ve bir kac arkadasim stress attik cok guzel bir pist bulusalim hafta ici bi aksam akalim go kart'a ?

uğur abi eğer bi organizasyon yaparsanız ben gelebilirim (tabi nöbetim olmazsa). bakırköy değilde yenibosnadaki pist daha büyük ve daha güzelmiş öyle duymuştum..

Uğur abi o saatte Bakırköy'den ben eve nasıl döneceğim:pale:
Beni eve bırakma konvoyu yaparsak neden olmasın:queen:

Mumkun olabilir kadircim yapalim bi aksam bu isi o zaman ben yenibosnadaki yeri bi arastiriyim fiyatlar konusunda bilgi filan alayim paylasirim burada sizlerle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar