Arkadaşlar kahvaltı buluşmasının resimlerinin olduğu başlığa koydum. buraya da alıntı olarak koyuyorum =)
Bikaç resim de benden. geç olsun da güç olmasın demişler =)
Önce Derbi'ciler buluştuk. Bu iki resimin ardından 8(?) GPR olduk. Süleyman Abi ve eşi gilera runner ile, Mhyen GT250R'ı ile bize katıldı.
Ardından mekana vardık. Sonrasını biliyorsunuz =) Jonturk (Ugur) bizim aldığımızdan daha demli, daha taze bir çay kaynağı buldu, havasını atıyor
Cadı hepimizi fişlemeye hazırlanırken
Değişik insan manzaraları
Değişik motor manzaraları
Pastadan sürpriz kedi çıktı!
Zorla güzellik olur mu? olur =) Pasta yemek istemeyenlerin sonu böyle oldu:
Üç tekerlekli motosiklet!
Tek tekerlekli motosiklet!
İşte böyle =)
Arkadaşlar bu arada derdim büyük =(
Bugün motoru kullandıktan sonra akşam farkettim ki gidonu şasiye bağlayan mil yok! Biri onu ordan çıkartmış. Dün akşam motoru ön çataldan zincirleyerek bağlamıştım. Sanırım birisi çatalı sökerek çıkartmayı denemiş ve ordaki mil, somun veya herneyse onu çıkartmış! bütün gün öyle kullanmışım. Sizce bir tehlikesi veya zararı var mıdır? Çıkık halinin resmini çekemedim fakat parçayı size eski resimden göstereyim:
Orda ortası alyana uygun parça sökülmüş. Ordan bakınca yere kadar bir delik görünüyor. Tahminimce birisi ön çatalı sökmek istedi fakat beceremedi. elimle biraz yokladım, çatal gayet sağlam gibi duruyor.
Şimdii, sizce bu kayıp kısım kaç parçadan oluşuyor?
Bana kaça patlar? Tornacıya falan aluminyumdan yaptırılır mı?
O parça olmazsa giderken gidon elimde kalır mı?
Parçayı alan kansız, motoru götürmek için geri gelir mi? (motorun yerini değiştirdim daha zor bir yere aldım)
Sizce bu insanlığa sığar mı? =(((
Gönül rahatlığıyla bırakamicam artık motoru =( çok üzülüyorum.. giden parçaya mı üzüleyim, kaçan huzuruma mı? Önce Kadir sonra ben.. Nazara inanmaya başladım =/