Derbi Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

en güzeli kendin yapmak bende dün ön balatamı degiştim. fercoda karbrtor ayarı yaptırıcam yaparlarmı dogru duzgun acaba boyle işcilikleri varsa yapmadan verirler !
merhaba, bende balatalari degistirecem, suan piyasa arastirmasi yapiyorum, balatalari nerden ve kaca aldin ogrenebilirmiyim...

Dün gece Bağdat Caddesi Turkcell'in orda beyaz bi GPR vardı. Bizden biri mi acba?

caddede cok milet atlıo arabaların arasından cok dikatli olmak lazım ben hiç gaz acmyrm artık araba aralarında hergun onume 10 kişi atlıo
allah korusun :S

bu arada ön balatanın markası gold carbon seramic 70 ytl civarı olması lazım cok guzel saglam balata orginal balatasını sordum 140 ytl !

caddede cok milet atlıo arabaların arasından cok dikatli olmak lazım ben hiç gaz acmyrm artık araba aralarında hergun onume 10 kişi atlıo
allah korusun :S

bu arada ön balatanın markası gold carbon seramic 70 ytl civarı olması lazım cok guzel saglam balata orginal balatasını sordum 140 ytl !
Iyi fiyatmis, daha öncede duydum bu markayi, nerden aldin ögrenebilirmiyim (kusura bakmayin yurtdisinda oldugumdan klavye farkli,kelimeler yanlis cikiyor)

bu motor tip olarak manyak ama o dış görünümü motora ağır gelmesin 110 zor dersiniz gibime geliyo

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motor tip olarak manyak ama o dış görünümü motora ağır gelmesin 110 zor dersiniz gibime geliyo

ya kardeş çok ağır sen nediyosun.bi arkadaş var yırtıyo kendini 80 i zor geçiyor.ben cbr ile dağıtıyorum.2 zamnlıymış,italyanmış hava bunlar.sen haklısın yani:pr:

gpr 125 e diyorsanız ben 168 gordum 2500km de erenkoyden aldım gold balata satan motosiklet dükanı varda

Dünya bisikletle hız rekoru saatte 280 km:cyclopsan yanlış duymadınız:)

Derbide 110 km yapabilir sanırım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dünya bisikletle hız rekoru saatte 280 km:cyclopsan yanlış duymadınız:)

Derbide 110 km yapabilir sanırım...

ya hocam tartışılması en mantıksız konulardan zaten.adam ömründe görmüşmü acaba.parazit işte

Derbi moto gp de`de 110km/h ancak yapiyor bu yüzden aprilia ile beraber artik bisiklet ile yarisacaklarmis!:salut: Ya su forumlarda motosiklet bilgisi olan cok az insan var, 2zaman motorlari daha mobilet motorlari ile ayni teknolojide zanneden, hic binmedigi motor hakkinda yorum yapan, gpr gibi birebir yaris replicasi bir motoru(özelliklerini inceleseler anlarlar ama nerde) cbr 125 gibi motorlarla kiyaslayan vs vs valla bu mesajlari okurken sinirden kendimi zor tutuyorum ama anlatsanda birsey farketmiyor, ancak motora binip biraz gazi acinca boyle konusanlarin fikirleri degisiyor

aynen demek istedigim buydu astral:)
bilip bilmeden konusuyolar sora kaciyolar..
hayatinda mobiletten otesini gormusmu acaba merak ediorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar