Merhabalar arkadaşlar bende gerçekten ciddi bir araştırma yaptıkdan sonra 2006 model 4400 kmde Derbi GPR 125 R aldım 3 hafta önce.Haftaiçi yogun bi şekilde çalışıyorum haftasonları zevk için binecegim, o yuzden yağı, dumanı,yuksek yakıtı falan bana verecegi keyifle karşılastırılamaz.Bu saydıklarım hiç sorun diil.Motorumun uzerine oturdugumda gercekten ayrıcalıklı bir motora sahip oldugumu hissediyorum.O tam bir pist makinesi bunu hissetirmesi çok onemli.Baştan beri imitasyon bi motor dusunmuyordum.Karşılaştırmak için söylemiyorum, Hyosung da kullandım ama o motor safkan diil bunu motora bınınce hissedebiliyosunuz.Zorlama bir SS.Zaten naked modelinide(gt250 comet) kuryelerde görüyoruz kullanıyorlar.
Arkadaşlar 20 mayıs gıbı ehliyetimi alacagım nasipse.Mayıs sonunda derbi gpr kullanıcıları olarak buluşalım bence cok guzel olur.Hem tanısma fırsatı buluruz hemde makinelerimizle ilgili paylaşımlarda bulunup birbirimize destek oluruz.iyi forumlar.tekeriniz düz bassın.
Arkadaşlar 20 mayıs gıbı ehliyetimi alacagım nasipse.Mayıs sonunda derbi gpr kullanıcıları olarak buluşalım bence cok guzel olur.Hem tanısma fırsatı buluruz hemde makinelerimizle ilgili paylaşımlarda bulunup birbirimize destek oluruz.iyi forumlar.tekeriniz düz bassın.
Son düzenleme: