derbi gpr 125 alıcam biraz usta bilgisine ihtiyacım var

merhabalar ben kerem sakaryadanım,

Motorsiklet, vazgeçilemeyen bir tutku, arkadaşımla yeni kaza yapıp kaval kemiklerini kırmasının benimde motorumu kaybetmemin, kafamı dikişlerle tutturmamın üzerinden sadece 6 ay geçti ama bu 6 ayda bile cross alıp 2 ay kullanıp sattım, kendimi çok yanlız hissediyorum, sonunda derby 125 de karar kıldım sebepleri malüm başta 2 zamanlılığın verdiği serilik ve 2. el fiyatının ucuzluğu kazandan sonra biraz maddi sorunda olunca...

size sorucağım; 2.el derby 125 alıcam 2 zamanlı hiç kullanmadım motoru hakkında bilgim yok, motoru alırken neyine bakmalıyım sormam gerekn sorular ney

üstünde yamaha motoru var diye biliyorum , 2 zamanlı olmasından dolayı yakıtı biraz fazla diye okumuştum , parçaları biraz pahalıymış , ama seri mi seri yani yiğidi öldür hakkını yeme . :)

dostlar motoru biliyorum çok yakar, hep yağ ister, sesi cbr 600 gibi değildir :D benim sorduğum bana masraf çıkarmıyacak 2 zamanlı motoru nasıl anlarım benim bildiğim kadarıyla 2 zamanlı motorun silindirini kendin bile değiştirebiliyormuşun 100 liraya motoru yeniliyosun diye okumuştum bi ustadan

eyvallah kardeşim :) okuyalım öğrenelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------

bu arada sende hyo 250 var sanırım, aslında bir yanımda onu istiyor ama biraz hantal olduğunu düşünüyorum, senin öz yorumun ney

Öncelikle geçmiş olsun...
Bende bir dönem çok peşinden koştum. Sahibinden de o dönem satılıkta olan tüm motorlara baktım (ist. içi) yalnız gerçekten alınabilicek temizlikte bir tane bile bulamadım. Çok temiz olanlarında fiyatları çok uçuktu. 2 zamanlı hastalığı bende de var ve ben o hastalığımı 50cc aprilia ile tedavi etmeye çalışıyorum :)
Bu motorlarda beni en çok korkutan şey yarın bir parçasına ihtiyaç olduğunda kendimi ebay larda yurtdışı sitelerinde sürünürken bulmak olasılığıydı. Ve maalesef çok düşünüp cok araştırdıktan sonra derbi den vazgeçmek zorunda kaldım. Halbuki 50 cc modelleri bile inanılmaz keyifli ve performanslı iken sırf parça korkusu ile o keyfi yaşayamamak çok sinir bozucu. Üzerinde yamaha motoru var fakat yamaha sahipleri parça konusunda sorun yaşıyorken derbi sahiplerini sen düşün artık.
Ne oldu derseniz mecburen 2 zamanlı cross tan vazgeçtim. çok uygun fiyata dt125r gibi bir makine bulursam alırım ancak.

acayüp, sahibindende istanbul beylikdüzünde ki derby 125 e de baktınızmı acaba ?

eyvallah kardeşim :) okuyalım öğrenelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------

bu arada sende hyo 250 var sanırım, aslında bir yanımda onu istiyor ama biraz hantal olduğunu düşünüyorum, senin öz yorumun ney

Hocam fiyatları çok uçuk bu aralar , arabayla uğraşıyorum biraz düşsün fiyatları hemen alıcam gt250 , fakat başından beri takip ediyorum gtr yi almış kadar oldum hantallığa gelince tamamen psikolojik , adamlar 650cc kasasınıda aynı ebatlarda yapmışlar 250cc kasasınıda , sınıfının en kaslı motoru hal böyle olunca hantalmıdır sorusu geliyor ilk akıla , 2 zamanlı gibi kalkışlarda seri olmasada , gaza çok tepkili bir motor diyebilirim :cat::rendeer:

acayüp, sahibindende istanbul beylikdüzünde ki derby 125 e de baktınızmı acaba ?
Baktığım dönem 1.5 sene öncesiydi. Maalesef o motorları bilmiyorum (belkide ozaman baktıklarım arasında onlar da vardır ama hatırlamıyorum maalesef)

Derbi alırsan bütün parçalarını bulurum.
Millet der şimdi parçası yok parçası çok pahalı diye ama hepsi yalan
.ok atmaya çalışanlar cıkınca yazıcam yine :p

Saol ex , hemen *ok atilmaya baslanmis , cok yag yakar sesi kotudur cok yakar parcasi bulunmaz :)

Komik geliyor artik bu sozler bana , derbi kullanicilar basligi var benim uyeligim uzerimden kontrol edebilirsin , aradigin sorularin cevaplari gercek kullanicilari tarafindan binlerce kez verildi basliga goz at ve kararini ver ;

selamlar.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Öncelikle geçmiş olsun...
Bende bir dönem çok peşinden koştum. Sahibinden de o dönem satılıkta olan tüm motorlara baktım (ist. içi) yalnız gerçekten alınabilicek temizlikte bir tane bile bulamadım. Çok temiz olanlarında fiyatları çok uçuktu. 2 zamanlı hastalığı bende de var ve ben o hastalığımı 50cc aprilia ile tedavi etmeye çalışıyorum :)
Bu motorlarda beni en çok korkutan şey yarın bir parçasına ihtiyaç olduğunda kendimi ebay larda yurtdışı sitelerinde sürünürken bulmak olasılığıydı. Ve maalesef çok düşünüp cok araştırdıktan sonra derbi den vazgeçmek zorunda kaldım. Halbuki 50 cc modelleri bile inanılmaz keyifli ve performanslı iken sırf parça korkusu ile o keyfi yaşayamamak çok sinir bozucu. Üzerinde yamaha motoru var fakat yamaha sahipleri parça konusunda sorun yaşıyorken derbi sahiplerini sen düşün artık.
Ne oldu derseniz mecburen 2 zamanlı cross tan vazgeçtim. çok uygun fiyata dt125r gibi bir makine bulursam alırım ancak.

+1 :cat: DİYECEKTİM

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar