Fulleyemem. 20 tl den fazla koyunca depoya akıtıyr :mrgreen:
Maalesef Şaa'ban hayattayken katmadeğerin filminde oynamıştı..
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/4/4b/Katmadeğerşaban.jpg/220px-Katmadeğerşaban.jpg
Bi kendini akıllı sanmak bu oluyor heralde, Kemal Sunalın Katma Değer Şaban filmine itafen "şimdi bir Kemal Sunal'ımız da yok ki kdv'yi tiye alan bi film yapsın" dedim zaten. Biliyoruz rahmetlinin filmini.
Her zamda hükümete çakanlara da tav oluyorum hee sanki ülkenin muhalefeti einstein, tesla, elon musk' lardan oluşuyorda biz dangalak olduğumuzdan göremiyoruz hepsi aynı halt nca boşa siyasi geyik çeviriyorsunuz. Sizin istediğiniz partiler zamanında ne yapmış açsak onlarda aynı haltı yemiş olarak karşımıza çıkar. AKP taraftarı değilim ama yeter kardeşim köy kahvesi gibi her zamda bi hükümet devrilip öteki kurluyor baydı artık...
her hangi 250 lik bir motordan pahalıdır bu bisiklet söyleyeyim sana![]()
Bizim motorlar yakıt seçebilir :cherry: Siz makarnadan hesaplıyorsunuz ama bazılarının bünye portakallı pekin ördeğiyle çalışıyor :cherry:
Neyse konuya dönecek olursak.. Önceki motorum 3.5 litre maksimum yakıyordu rahattım.. Bu 6 litre yakıyor bende benzin hesabına gireceğim sanırım..
çevremiz ve takıldığımız ortamların geneli bizim kafamızda insanlar dostum. sandıkta biz yapacağımızı yapıyoruz. fakat öyle ki asıl çoğunluğu sağlayan kesim bırak bizim bulunduğumuz bu forum gibi ortamları, elektriği olmayan evinde çamaşır makinası gelince sevinin gillerden. o yüzden kim bu bizden farklı düşüncelere sahip kesim dediğimiz zaman etrafımızda aramamalıyız cevabı. O oyları ile memleketi cehenneme çeviren adamlar benzin bile kullanmıyorlar. çektikleri sefilliği güzel yaşam standardı olarak görüyorlar. yapacak bişey yok.. maymunun gözünü açamıyoruz.Bakınca herkes hükümet düşmanı.
Ama sonuçlara bakınca yarımızdan fazlası farklı düşünüyor demekki.
Sandığa gidince herkes memnun halinden.
Memleketimden gerçekten soğumaya başladım.
Ne hale geldik.