Depodan 30 Senelik Hiç Kullanılmamış Motosiklet Çıktı

En büyük fantazimdir , samanlıkta daha kutusunda virgin, ilk seri cb 700-1300 arası süperfour , sonra bir keyif sigarası, sonra samanlık yanar filan...

Baktım 65 Nm tork veriyor. 500 cc için acayip yüksek bir değer. Anormal de tüketimi vardır.

Ben gerçekten anlamıyorum nasıl unutuyorlar depo da koca motoru.Bu kadar uzun zaman olmasa da malum yerde de bir çok 3 5 yıllık sözde depoda unutulan motorsiklet var hiç mi stok tutmuyorsunuz hiç mi o depo ya girmiyorsunuz hiç mi kar zarar hesaplamıyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum

Ben gerçekten anlamıyorum nasıl unutuyorlar depo da koca motoru.Bu kadar uzun zaman olmasa da malum yerde de bir çok 3 5 yıllık sözde depoda unutulan motorsiklet var hiç mi stok tutmuyorsunuz hiç mi o depo ya girmiyorsunuz hiç mi kar zarar hesaplamıyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum

bazı zenginlerde böyle şeyler hobidir alırlar hiç kullanmadan saklarlar genelde 30 yıl derler 50 yıl diyende var ama buda öyle hobi saklamasına benziyor.İstanbul da da öyle yapanlar var hondanın pahalı bir modelini hiç kullanmadan saklayan birini duydum geçenlerde 20 25 yıl kalacak demiş benim arkadaşa

yok öyle bir şeyse tamam zaten para var istediğini yapar adam da.Sahibinden de bir tane motor vardı 2011 2012 model filan çin malı bir motordu bayi satıyor depoda unutulmuş filan diye sıfır aynı jelatinleri filan duruyor belli sıfır olduğu yani.

reklam olma şansı var mıdır bu işin ?
hani böyle bir haber için bir şekilde tüm motorcu ahalisi oofff bea der hani o arada yamaha en büyük reklamı yapmış olur zerre reklam parası vermeden

:D

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Hıhı anlıyorum... bulundu ne demek ya, gece gizlice evden çıktım,hava çok soğuktu ama yinede bornozla çıktım bide ne göreyim aralık bir kapı, içeri girince bir kutu, kutunun içinde yamaha, yamahanın üstünde ben(bornozla) gibi mi ?

Bana PR gibi geldi, yine de bu motosikletin güzelliğini değiştirmiyor.

Super Moderator
30 yıldan günümüze sadece ayak pegleri değişmemiş galiba..

Top gun filmindeki kawasaki'ye benziyor ne filmdi be seyrederken motora ağzımızın suyu akıyordu,
tabi ozaman küçüğüz parada yok,motor posterlerini alip odamıza asardık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar