Denizli'den Selamlar...

Merhabalar... Ben Şenol TOKEL 18 yaşındayım.Denizli'de yaşıyorum. 08/08/2011 tarihinde a2 ehliyetimi aldım.Şimdi mondial 150hs kırmızı motosikleti kullanıyorum.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim :)

a.slm hoşgeldin.. bende denizli merkezde askerim... şuan istanbuldayım ama çarşamba günü yeniden orda olacağım..inşallah bir gün tanışırız... bu arada benim yaş 26,,,,

a.slm hoşgeldin.. bende denizli merkezde askerim... şuan istanbuldayım ama çarşamba günü yeniden orda olacağım..inşallah bir gün tanışırız... bu arada benim yaş 26,,,,

hosbulduk..önce hayırlı teskereler abi.ben buldan'da oturuyorum ama hafta içi hergün merkezdeyim.inşallah tanışırız.salı-çarsamba-perşembe günleri servergazi devlet hastanesi'nde oluyorum en kısa zamanda tanışmak isterim..

hosbulduk..önce hayırlı teskereler abi.ben buldan'da oturuyorum ama hafta içi hergün merkezdeyim.inşallah tanışırız.salı-çarsamba-perşembe günleri servergazi devlet hastanesi'nde oluyorum en kısa zamanda tanışmak isterim..

vay servergazi devlet hastanesine 3 sefer geldim..ortopedi doktory sefa beye ...

belki karşılaşmışızdır :) ben hastanede stajyerim salı-çarşamba-perşembe günleri hastanede oluyorum işin olduğunda yardımcı olmaya çalışırım ama inşallah hastaneye işin düşmez :)

hmmmm... sen numranı yaz işimiz düşerse araşalım... servergazi devlet hastanesine her zaman işimiz düşer... 14 aralıkta bir arkadaşım burun amaliyatı olacak... gülşah veya gülşen hanım gibi bişeydi doktorun adı...

benim tel no: 05416379591... ameliyat olacak arkadasın asker galiba...bundan sanırsam 1 ay veye daha 1,5 ay önce servergaziye sivil giyimli asker gelmişti burnum kırık falan dedi öğle yemeği arasıydı poliklinikleri sormuştu galiba o olabilir...14 aralıkta ameliyat ise yardımım dokunursa ne mutlu bana :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar