Denizliden merhabalar

selam arkadaşlar ismim fatih yaşım 35 ilk defa motor alacağım hoşuma giden tarz racing bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba ne alayım bu arada max 12000 tl param var
biri diyor ninja 250 biri diyor cbr250 biri diyor abi onlar çocuk motoru sen alacaksan fz6 fazer bilgim olmadığından kafam acayip karıştı lütfen yardım

Hoşgeldin abi... İnazumayı da listene ekleyebilirsin bence... :) Tavas da satılık var hatta 10 bine.. :)

prof. bi eğitim almayacaksan ilk motorun mümkün olduğunca küçük hafif olmalı 250 lik küçük deme aman dikkat

Pisman abininde dediği gibi bence ilk motorlar cok büyük hacme sahip olmasa daha iyi... Forumda birçok konu var ben genel olarak 100 cc cub kullandım bu zamana kadar. Şimdilerde paramı bırıktırebılırsem 125 cc bir motor bakıyorum..Burdakı danışdıgım abilerime göre trafikte motorun durdugu yeri öğrenene kadarda değiştirmem herhalde.. Daaha sonra da maddi imkanlar elverirse inazuma gibi bişeyler düşünüyorum şahsen. Genel olarak burda abilerin dediği acemiyken grenajlı büyük motor alındıgında acemı olundugunda düşülüp kalkılacagından her düşüşde içiniz gider orası burası kırılır yamulur derken bir sürü masraf en iyisini diyorlar bence ama tabı sizin tercihiniz abi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

Abi Barkın abinin videolarını izlemeni tavsiye ederim. !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar