Denizli Yolları için uygun lastik ? (R25)

Motosikleti
FAZER 8
Denizli'nin yolları neredeyse İzmir'in yolları kadar iddalı . Hepsi değil ama bir çoğu adeta dinazor yağı sürülmüş gibi. IRC'lerden bıktım fren yapamaz ve her virajda yatmaktan korkar oldum .

Herkesin "Diablo rosso II , Rosso Corsa (Farkı nedir bilmiyorum)" diyeceğini tahmin ediyorum fakat bi kaç kişiden de bu lastiklerin en fazla 1 yıl sonra eridiğini bittiğini söylüyor . Evet 4x4 lük şey yoktur ama her yıl 800₺ vermek adama koyar oda indirimli fiyatı zaten .

Böyle güzel bir lastik istiyorum herkesin fikri önemli yazarsanız sevinirim :) İYİ FORUMLAR

NOT : R25 arka lastik 140 ama bi kaç kişi 150 lik takmiştı bende takarsam öyle takmak istiyorum sizce ne gibi sıkıntılarım olabilir . Yani 160 lık bile yaptırabilirim bir sakıncası yoksa .

Diablo rosso pist için.Denizli yolları dediğin gibiyse zaten o lastikler fazla dayanmaz oraya.Michelin pilot street bak.Hoş ben onlarında ıslak zeminini sevmiyorum ya da bi kere düştüğüm için öyle hissediyorum

bence michelin'e yönel ama takıldığım şey motorun orjinal lastiği neyse ona göre alıp takman. jantlar o ebatlara uygun şekilde üretiliyorlar. lastik kalınlaşınca oval hali köşeli hale dönüşüyor. buda virajlarda seni olumsuz olarak çok etkiler. orjinal ebatı neyse onu al tak.

Motosikleti
FAZER 8
haklısın kaptan da bi arkadaş takmıştı 150 lik r25 e nasıl dedim iyi bi sıkıntım yok jant uydu dedi bende ondan görerek şey ettim :D

Diablo rosso nun pist için olduğu nereden çıktı anlayamadım.Bildiğim kadarı ile diablo rosso ile corsa rosso nun farkı lastik boyutu belirli bir boyutun üstünde ise corsa rosso olarak adlandırılıyor(3.Nesiller de bu ayrım kalkmış olabilir bilgim yok ).Pist lastiği dediğimiz lastikler diablo supercorsa serisi lastiklerdir.Rosso ve corsa rosso yumuşak hamurlu ve çabuk ısınan lastikler.Yol kullanımına uygundur.Benim kullanımıma göre 10.000 km civarı gitmekte ve beni 1 kere bile düşmekten kurtarsa parasını fazlası ile çıkarmakta üstüne virajlardan aldığım zevk cabası.

Yani son tahlil de sizin motosikletiniz için fabrika boyutunda diablo rosso 2 veya diablo rosso 3 en mantıklı seçenek olacaktır macera aramaya gerek yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar