[Denizli - MT]

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Merhaba Denizli - MT

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Motosiklet korteji nereden ve saat kaçta başlayacak? Bilgisi olan var mı?
Ayrıca Tenerem ile dağ bayır gezebileceğim Denizli MT arkadaşları itina ile aranıyor :)

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Merhaba Denizli - MT

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Motosiklet korteji nereden ve saat kaçta başlayacak? Bilgisi olan var mı?
Ayrıca Tenerem ile dağ bayır gezebileceğim Denizli MT arkadaşları itina ile aranıyor :)

Korteji bilmiyorum. Tenere 660/700/1200 hangisi?

Motosikleti
FAZER 8
Grup aktif değil sanıyordum meğersem mesajlar yüklenmemiş. Toplantılar yada ne bileyim topluca bir çay/kahve hasbihalleri oluyor mu? Vaktim el verdiğince katılmak isterim doğrusu. :)

Motosikleti
Grup pek aktif değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Süper Tenere XT1200ZE

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Grup pek aktif değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Süper Tenere XT1200ZE

Zihni hocam sosyal medyadan sizi takip ettiğim kadarıyla aktif olarak yalnız gezilere çıkıyorsunuz. Denizli-MT il başkanı kim bilmiyorum ama sizin önderliğinizde gezilere beraber çıkmak isteriz. İlk turlar çevre ilçelere olabilir.

Mt il başkanı arkadaşımızın Adı Okan. Fakat o da sanırım aktif mi bilmiyorum? 2010 2012 yıllarından beraberdik. Buralar çayır idi çimen idi..:)

selamlar grupta yeniyim, aslında forumun Denizli kolunu Whatsapp grubu yapabiliriz, iletişime geçmek daha kolay olur

Merhaba arkadaşlar Denizli MT kurucu uyelerin biriyim 2005 yılında çok güzel toplantilar yapıyorduk tekrardan düzenleme yapilacakdir

Motosikleti
Zihni hocam sosyal medyadan sizi takip ettiğim kadarıyla aktif olarak yalnız gezilere çıkıyorsunuz. Denizli-MT il başkanı kim bilmiyorum ama sizin önderliğinizde gezilere beraber çıkmak isteriz. İlk turlar çevre ilçelere olabilir.
Mesajınızı yeni farketmem.... Kususra bakmayın, farketmemişim

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar. Eskilerden pek kalan olmamış galiba. 20 yıl sonra bi selam vereyim dedim. Hala motora son gaz devam bizde.🙋‍♂️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar