[Denizli - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba. Denizli'de özel sürüş eğitimi veren bir yer var mı? Sürücü kursuna kaydoldum ama onların durumları malum.

Denizli İl Temsilcisi
Merhaba
Facebook grubunuz var mı? Varsa üye olmak istiyorum.

merhaba facebook gurubumuz bulunmamaktadır toplantılarımızı burdan takip edebilirsiniz salı akşam veya çarşamba sabahtan bilgilendirme yapıyoruz .

Merhaba. Denizli'de özel sürüş eğitimi veren bir yer var mı? Sürücü kursuna kaydoldum ama onların durumları malum.

art sürüş isimli bir eğitim yeri mevcut diye biliyorum

Beyler bayanlar bu akşam bi toplanalım diyoruz uygun olanlar Okay ile iletişime geçebilirler mekan ve saat bilgisi için..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------

ART nin denizli ayağı Alparslan hocada. İrtibat için tel: 0 532 464 23 18

Merhaba,

Ben sizin yerinizde olsaydım, maddi imkanınızda varsa, ekipmanlarımı alır, İstanbul 'da mis gibi eğitimimi GİŞ akademiden,Rahmi Barutçu'dan alırdım.

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar bu akşam saat 8 de çınar belediyenin arkasında bulunan çadır kafe buluşuyoruz , proğram yazın yapılacak aktiviteler ,toplu sürüş ve toplantılardır . duruma göre yol yapılabilir .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekür ederim müsait zamanımda ulaşıcam. Bu arada Pamukkale Gözlere yolunuz düşerse çaya beklerim :)

:salut: Bugün trafik berbattı, Sayın Cumhurbaşkanı geldiği için, tüm yollar kapalı,trafik polislerince trafiğin akışı sağlanıyor ve polislerce barikatlarla korunmaktaydı.. Eve zor attım kendimi :pale:

Denizli İl Temsilcisi
:salut: Bugün trafik berbattı, Sayın Cumhurbaşkanı geldiği için, tüm yollar kapalı,trafik polislerince trafiğin akışı sağlanıyor ve polislerce barikatlarla korunmaktaydı.. Eve zor attım kendimi :pale:
Bizde ayni problemleri yasadik nefret ettik kampus london kafedeyiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar Üçler'de bululan direksiyon sınav alanına hangi dolmuşla nereden gidebilirim? :thumright

Motosikleti
BWS 100
Kardeşim 34 numara otobüs üçlere gidiyor. Onunla gidebilirsin.
Dolmuş olarak ta adliye dolmuşları var. Onlar ile servergazi hastanesinin oralara çıkarak az yürüme mesafesi ile gidebilirsin. Sürücü pistini sorsan oraya bile götürebilirler seni. zaten 1200 evler taraflarına da gidiyorlar.
Adliye-1200 evler dolmuşu gidiyor işte.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeşim 34 numara otobüs üçlere gidiyor. Onunla gidebilirsin.
Dolmuş olarak ta adliye dolmuşları var. Onlar ile servergazi hastanesinin oralara çıkarak az yürüme mesafesi ile gidebilirsin. Sürücü pistini sorsan oraya bile götürebilirler seni. zaten 1200 evler taraflarına da gidiyorlar.
Adliye-1200 evler dolmuşu gidiyor işte.

Dolmuş candır otobüsler soyguncu ya. Kartım yok iki binişe yedi lira alıyorlar. :farao:
Teşekür ederim

Var mı yeni gelen tanısak güzel olur... Teker arkadaşım(yukarıda:)) yurt dışına gidiyor bende uzun süre olmasa da Denizli'de kaldığım sürelerde takilabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar