[Denizli - MT]

Her çarşamba akşamı iftar sonrası belediye önünde toplanılmaktadır.

(Gelen arkadaşların motosikletleri kaldırımı yayaların geçişini engellemeyecek şekilde koymaları önemle duyurulur.)

Herkesi bekleriz.

Merhaba arkadaşlar, bu belediye olayına yetişemedim malum iftar, babanın yerine geliyim dedim, 2 kere önünden geçtim bugün motorları gördüm ama bağırıp sormaya çekindim :)
Regal Raptor DD 250E-9
20 FL 567
Murat YILDIRIM
Tanışmak isterim hepinizle...

Merhaba arkadaşlar, bu belediye olayına yetişemedim malum iftar, babanın yerine geliyim dedim, 2 kere önünden geçtim bugün motorları gördüm ama bağırıp sormaya çekindim :)
Regal Raptor DD 250E-9
20 FL 567
Murat YILDIRIM
Tanışmak isterim hepinizle...

Gelse idin keşke kardeşim plakayı aldım arkandan çarpabilirim dikkat et ! :D

Gelse idin keşke kardeşim plakayı aldım arkandan çarpabilirim dikkat et ! :D
çarpan sen ol yeter hocam :D
çarşamba gelmek isterdim ama lastigim patlak, yaptırmak istemiyorum direk değiştiricem, nur motordan sipariş verdim perşembe gelir dediler bakalm artk inş haftaya çarsamba artk :)

evet bugun bi iş için denizli belediyesine geldim ve belediye ye ait oto parkın yanındaki girişte 2 adet motosiklet vardı çok güzeldi motorunu gördüğüm arkadaşların inşallah kendilerinize görürüm fakar mondial vardı o çok hoşuma gitti açıkcası sisfarlarınından bende alacağım çok güzel durmuş(maşallah dedim arkadaşlar içiniz rahat olsun)

Denizli ekibi burada. ::hosgeldi

Her çarşamba 20.00'de Çınar, Denizli Çarşısı önündeyiz.
Herkese kapımız açıktır, çay ikramımızdır. ::sm_smile

Genel trafik kurallarına uygun olduğu sürece cc ve model ayrımımız yoktur. :rendeer:

Arkadaslar foruma giren olmuyor pek denizlili motorsever arkadaslarim 05076369266 bu numaradan bana ulasabilirsiniz. Bilgilendirme yaparim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar