Denizli MT durmuyor buluşmalara devam ufak gezilere devam bu arada arkadaşlar 20 sindeki gezinin detaylarını belirtcem az sonra.....

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:52 ----------
Arkadaşlar gezimizin son durum olarak şu şekildedir. İlerleyen günlerde değişiklik olursa buradan belirtiriz zaten.
- Öncelikle 20.07.2012 CUma akşam 19.00-20.00 arası ya da işten çıkışlara göre 20.00- 21.00 arası hareket ediyoruz
- Gündüz sürüşüyle, 200 kilo yükle ( 89 ben, 80 babam, kalanda bagaj) ve 125 cc lik motorumla 4 saatte vardığımı düşünürsek, Gece sürüşüyle kimsenin artçısı yokken yine 4-5 saat arası varırız diye düşünüyorum. Ortalama hızımız 70-80 arası olacaktır.
- Toplamda yolumuz belediyenin önünden hareket edersek köyde bizim evin avlusuna girene kadar 192 km dir.
- Grup sürüşünün biraz daha yavaş olması gerektiğini ve birbirimizle gece aramızı açmamız gerektiğini düşünürsek yol tahminlerim şu şekilde oluyor
-----> Tavas 40 dk- 1 saat arası
-----> Tavastan - Kale 40 dk- 1 saat arası Kale de 15 dk lık mola
-----> Asıl yol bundan sonra arkadaşlar Kale den haritada gördüğünüz Karabörtlen kavşağına kadar 1 saat yol alırız diye düşünüyorum ve tam kavşakta 2. molayı veririz ya da biraz öncesinde çekme var oralarda mola veririz 15 dk
-------> Daha sonra en güzel ama gece sürüşü olacağından en tehlikeli yola gelicez, virajlı ve hız yapılmaması gereken bir yol burayı 40 dk da bitiririz evellallah yol çıkışında kısa bir mola 10 dk
-------> Daha sonra eve varana kadar mola yok arkadaşlar buda rahat 1 saat sürer.
Cuma gece varınca hemen yemek uyku moduna geçeriz. Cumartesi günü erkenden :
- Öncelikle bizim eve en yakın koya gidip şiftahı atarız.
- Daha sonra Dalyana geçeriz
- Oradan da isteğe göre Marmaris ya da Fethiye Ölüdeniz yaparız
- Ya da bunların hepsini bir kenara atıp bizim tekneyle koylarda denizin tadını çıkarırız. Tabi buna kesin olarak söz veremem arkadaşlar.
Pazar günü dönüşte de duruma göre 19.00- 20.00 arasında yola çıkarız. Dönüş daha uzun sürcek çünkü.
Arkadaşlar gezi için tam olarak plan yapmadık planı orda oluşturacağız çoğunlukla canımız nereye isterse oraya gideriz sorun değil her yer bizim köye en fazla 1 saat uzaklıkta. Bu arada her duruma karşı geziye gelecek arkadaşların önceden işlerini ayarlaması iyi olur. Çünkü 2 günlük bir gezi planladık. Cuma geceden yola çıkış pazar gece dönüş şeklinde.
Arkadaşlar daha 10 gün var bu arada lastik tamir spreyi, buji, sigorta gibi ufak tefek şeyleri yanınızda bulundurmanızda fayda vardır. Sonuçta tahmini olarak 600 km yol yapmayı düşünüyoruz o nedenle bu tür şeyler lazım olabilir. Genel olarak bu şekilde gezi planı fikri olan arkadaş varsa fikirlere açığız. Selamlar
Ayrıca arkadaşlar Temmuz bandrolleri için sanırım ayın sonuna kadar süre oluyor yani bandrolü yatıramayacak arkadaşlar olabilir ben gibi :cherry: Sanırım polis çevirme olursa sorun olmaz. Daha net bilgisi olan arkadaş bilgi verebilirse sevinirim. Arkadaşlar lütfen geri kalan belgelerimiz korumalarımız tam olsun yolda sıkıntı yaşamayalım.