[Denizli - MT]

Arkadaşlar Hilmi arkadaşımız yakaları yaptırıyormuş akşam 20.00 gibi tişörtleri almaya gitcez nasip olursa yaka konusunda da bir sıkıntı kalmadı. Tişörtler elimize geçtikten sonra müsait olan arkadaşlarla haberleşip uygun zamanda tişörtlerini vereceğiz.

harika olmuş , aslında denizlispor renklerinden birde yeşil karıştırsak süper ötesi olur ;) , bir sonraki çalışmalarda artık :)

arkadaşlar denizliye geldiğimde dostlarımla buluşup ödememi yapıp sonrası ne zaman a kısmet ise o zaman tişörtüme kavuşacağım... kendimi iyi hissediyorum ptt ye gitmöiyorum.. kötü hissediyorum keşke gitseydim diyorum.. daha narkozu atamadım.. servergazi benden çok şey aldı... ama denizli 3. vatanım oldu..ilerde çook ziyaret edeceğim sizi... neyse gerçekten çok uğraştınız ama başardınız... acaba 15 gün sonra motorlamı gelsem...

arkadaşlar denizliye geldiğimde dostlarımla buluşup ödememi yapıp sonrası ne zaman a kısmet ise o zaman tişörtüme kavuşacağım... kendimi iyi hissediyorum ptt ye gitmöiyorum.. kötü hissediyorum keşke gitseydim diyorum.. daha narkozu atamadım.. servergazi benden çok şey aldı... ama denizli 3. vatanım oldu..ilerde çook ziyaret edeceğim sizi... neyse gerçekten çok uğraştınız ama başardınız... acaba 15 gün sonra motorlamı gelsem...

Ramazan abi sağlık en önemlisi tişörtün bizde istediğin zaman gelir alırsın abi o konuda kafanı hiç yorma. Sen iyileşmene bak. Abi şimdi kendini yormayasın o kadar yoldan gelip aman ha!

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

harika olmuş , aslında denizlispor renklerinden birde yeşil karıştırsak süper ötesi olur ;) , bir sonraki çalışmalarda artık :)

Valla Mehmet abi çok süper oldu bizce umduğumuzdan güzel oldu motorun üzerinde de güzel duruyor. Tabi bende yakışıklı olunca daha bi güzel oluyor:cherry: Hep beraber güzel bi iş yaptık yarına tişörtlerin tamamını alcaz artık geldiğinizde tişörtleri iletiriz size

Tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkürler çok güzel iş çıkardınız.:cat:

C:\Users\boyahanetakip\Desktop\17062012059

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

Arkadaşlar tişörtü ilk yıkamasından geçirdim ne solma var ne de çekme var. Yalnız çok sıcak suda yıkanmaması ve tersi çevrilerek yıkanması gerektiğini de unutmayalım. bilginize. Ayrıca baskılı yüze ütü de basılmıcak yoksa baskılar ütünüzde kalır. Tekrar bilginize :D

Tişörtlerini almak isteyen arkadaşların Hilmiyle irtibata geçmesi gerekiyor arkadaşlar tişörtler Hilmi de şu anda.

onada ulaşmak baya zor gibi :D face den yazışalım dedi... salı günü akşam full bekledim daha sabah msj aldım face den. cvp verdim yine yok mübarek :D
hilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnggg ????

:cherry: Harbiden zor ulaşılıyo kendisine cumartesi buluşmada alırsınız artık en yakın o zaman ulaşabiliriz heralde kendisine :cherry:

resul cumartesi alacaksın baska yolu yok neyse hadi yarın 8,00 belediyenin önüne gel

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sabah 8 de mi gelek

Arkadaşlar 23.06.2012 Cumartesi yani yarın saat 19.00-20.00 arası her zamanki gibi belediyenin önünde toplanıyoruz. Tişörtünü almak isteyen arkadaşlarda gelebilirlerse tişörtlerini verebiliriz. Saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar