denizli mt ailesine hoşgeldiniz iyi vakit geçirmeniz dileğiylemorvesuni' Alıntı:selam arkadaşlar sitenize yeni üye oldum... dün kask baktığım bi mağazada arkadaş söyledi böle böle bi site var diye bende girdim işte... . bikaç gün sonra bende motoruma kavuşucam... fakat aklımda bi kaç soru var..... xl 200 alıyorum 18000 km de zinciri deişicekmiş... dedikleri fiyat 3500 ytl tık para... km si biraz fazla olduğu için almakta biraz terreddüt ediyorum... aynı paraya 0 bi çin malı alsam nasıl olur ki... ya da başka bişi?? yardımcı olursanız sevnirim....
ya da 2. el km si az bi enduro varsa o da olabilir....
morvesuni' Alıntı:selam arkadaşlar sitenize yeni üye oldum... dün kask baktığım bi mağazada arkadaş söyledi böle böle bi site var diye bende girdim işte... . bikaç gün sonra bende motoruma kavuşucam... fakat aklımda bi kaç soru var..... xl 200 alıyorum 18000 km de zinciri deişicekmiş... dedikleri fiyat 3500 ytl tık para... km si biraz fazla olduğu için almakta biraz terreddüt ediyorum... aynı paraya 0 bi çin malı alsam nasıl olur ki... ya da başka bişi?? yardımcı olursanız sevnirim....
crazy_devil' Alıntı:Çok özel bir nedenden ötürü bu akşamki toplantıda aranızda olamayacağım arkadaşlar.Hepinizden büyük özür dilerim.Toplantıyı yapıp kararları sitede açıklarsanız sevinirim.:rendeer:
morvesuni' Alıntı:selam arkadaşlar sitenize yeni üye oldum... dün kask baktığım bi mağazada arkadaş söyledi böle böle bi site var diye bende girdim işte... . bikaç gün sonra bende motoruma kavuşucam... fakat aklımda bi kaç soru var..... xl 200 alıyorum 18000 km de zinciri deişicekmiş... dedikleri fiyat 3500 ytl tık para... km si biraz fazla olduğu için almakta biraz terreddüt ediyorum... aynı paraya 0 bi çin malı alsam nasıl olur ki... ya da başka bişi?? yardımcı olursanız sevnirim....
kayas' Alıntı:Arkadaþlar merhaba..ben iþlerimden çok fýrsat bulamasam da Denizli'den bir motosiklet sevdalýsýyým..Zaman zaman siteyi takip ediyorum..gördüðüm kadarýyla diðer illerin guruplarýna göre oldukça aktif bir gurup..baþlarda geliyor..bu da güzel birþey..zamanýmýn bol olduðu bir dönem sizlerle tanýþmayý ve size katýlmayý çok isterim..buarada motorumdan bahsetmedim..ben 2006 model YBR sahibiyim..henüz 10 günlük..ayrýca bir tane de Asya motor as125t var..ama kendisi YBR'den sonra garajda yatýyor malesef..Asya motorumu satmak niyetindeyim..eðer düþünen arkadaþlarým olursa görüþebiliriz..gerçekten çok temiz..yabancýya gitsin istemem..:cat:
sogulcan' Alıntı:neyse toplantı yaptınız mı?neler kararlaştırdınız?biz de bilelim yani dimi! bu arada tiyotrodaki olay nedir?ne grubu bu açıklarmısınız?