[Denizli - MT]

slm arkadaşlar uzun zamandır yoktum napıyonuz şu an festivalde olmalısınız heral bu arada siz ler birbirinizi tanımadan neden bu kadar yargılayıcı oldunuz anlamadım sizler motor sevgisini anlayamadınız galiba gibi geldi bunlar sizin hobileriniz olmalı ister motor ister normal sohbetler edersiniz her yönden yardımcı olan muhabbetlere acıgım dogrusu neyse sizlere iyi günler görüşmek ümidiyle :)

Denizli İl Temsilcisi
organizasyon yapıyoruz şenliğe hiç kimseden bir tek cevap yok olumsuz bir cevap yazınca niye herkes üstüne alınıyor da cevap yazıyor ben bunu anlamıyorum organizasyon yapalım diyoruz tık yok polemik var forumda herkes cevap yazıyor biz buna kızıyoruz

beyler ramazan gelmeden şöyle bir iki günlük ölü deniz gezisi hayalim var.sahil kenarından yavaş yavaş gideriz.eşlik ederim diyen varsa görüşelim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
beni mazur görün ama kt nedir

Motosikleti
BWS 100
beni mazur görün ama kt nedir

dostum mondial125kt kanuni seyhan 150c türevlerinden bahsediyor arkadaş;

kt mondial 125kt şu
kt%20125.jpg

:santa: Eyvallah sağolun ama ben yıllar önce 97'de bir yıl kadar pejo103 kullandım o gün bugündür motora binmişliğim yok artı vitesli motora hiç binmedim belki biraz tecrübeden sonra olabilir
dostum mondial125kt kanuni seyhan 150c türevlerinden bahsediyor arkadaş;

kt mondial 125kt şu
kt%20125.jpg

Motosikleti
BWS 100
dostum araba kullanmayı biliyorsan vites mantığıda aynı motorlarınkiyle;

ben vitesli motora bindikten sonra otomatiklerden zevk almamaya başldm, tabi otomatiklerinde avantajları var ama vitesli her zaman tercihimdir.
araçlar içinde aynı manuel forever;)

İlginize teşekkürler. Vitesli konusunu uzun vadede düşünmek istiyorum. Muhtemelen bu hafta 150ZAT alıyorum. Forumdan biraz bilgi topladım. Genelde olumlu ama birde topraklarıma sorayım dedim. Bilgisi olan varsa bekliyorum... :cat:
dostum araba kullanmayı biliyorsan vites mantığıda aynı motorlarınkiyle;

ben vitesli motora bindikten sonra otomatiklerden zevk almamaya başldm, tabi otomatiklerinde avantajları var ama vitesli her zaman tercihimdir.
araçlar içinde aynı manuel forever;)

şimdi coğu kişi yanlıs anlamıs olayı sanırsam...bu bir değil iki değil kactır bız uzun yol sehır ıcı ve hatta ve hatta gecen yaz nerdeyse her gun pamukkale honaz cankurtaran kefe yaptık herkes gelıcez dedı fakat yola cıktıgımızda 3ü geçen olmadı...sabah beledıye onunde bekledık 3 ü aşamadık bu kusadasında da böyle oldu kefede de böyle oldu pamukkale de de ağlayan kayada da fethıyede de yanı diyecegım şu ki organızasyon yapılıdıgında herkesı orda görmek ısterım...okayın arkasındayım her zaman hadı yola cıkıyoz dedıgın tamam cıkalım derım...ve bu yazı dusunerek uzun yol tatıl havasında gecmesı ıcın 6 kısılık cadır ve ıkıser kısılık cadırlarımı denızlıye getırdım...sımdı cadır kac paralık sey dıye laf atmayın eğirdirde o yagmurda herkes bızım cadırın degerını anladı... o yuzden kampcılık ısı gırdıgınde benımle polemıge gırmeyı aklınızdan gecırmeyın derım ne gerek var cadıra ocaga dıe atıflarda bulunmayın....şimdi yol yapıcak varsa eğer okaya ulassın bıldırsın...sana neden ulasmıyoruz dıe sorarsanız eger ptesi kütahya cuma da istanbula gecmem gerek ama kımseyı yolda bırakmam o sekılde bıle katılırım benı bılen bılır....ibooo bu arada yol yapak hacııı gelmısın bak hıc ugramıyosun...

Motosikleti
BWS 100
@gökhan bi ara geldim gittim denizliye 1 hafta anca kaldım;
yaz okuluna kaldık manisadayım;
ağustostan sonra yapalım bi yol... kısa ve uzun farketmez...

Denizli İl Temsilcisi
walla sonunda aldım artık iridium buji birde ngk buji kablo seti akşama takıcam bakalım değişen bişeyler olcakmı şimdi kimler burda bi liste yapalım

Denizli İl Temsilcisi
@sey_47 ibooo ben bu hafta sonu youm yanlız haftaya hafta sonu bişeyler yaparuk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar