[Denizli - MT]

Denizli İl Temsilcisi
30.04.2011 cumrtesi yani yarın saat 18:0 da forum çamlık ozsutde aylık toplantımız vardır katılım mecburidir .

Denizli İl Temsilcisi
Nerde resim nerde kanıt:cherry:İnanmam!!!

fotoğraf makinası almadığımızdan dolayı foto çekilemedik forumdan sonra kampüse gittik tavla oynandı orda kalkıldı şahin tepesine gece viraj yatmasına gittik :D güzeldi tabi sizde olsaydınız keşke onder gokan :pale::pale:

okay camlıkda bir sucuk yada tavuk teneke partisi yapalım bir organize et bakalım valla bu saatde aklınma nerden geldi bilmiyorum 00,22

Son düzenleme:
Denizli İl Temsilcisi
okay camlıkda bir sucuk yada tavuk teneke partisi yapalım bir organize et bakalım valla bu saatde aklınma nerden geldi bilmiyorum 00,22

cumartesi yapalım işte kararlaştıralım saati falan yapalım bana her türlü uyar da önemli olan çalışan işi olan üyelirmiz için uygun saati bulmak ama fikir :cat::cat::cat::cat::cat:

Denizli İl Temsilcisi
ehliyeti kazandın herkese bir ara cay benden

kardeş biz işin çayında değiliz onemli olan senin ehliyeti alman :) da kank çadır olayına bi hal çzoum yolu bulma vaktimiz aklaşıyor yarın ayın 3 ü kaldımı 15 gün reis :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

bırak ehlıyetı olum çadır alın bi :D ben liste yaptım size bakın... 5 mevsim husky çadır,-30 kaz tüyü uyku tulumu,mat,şişme denız yatagı eğirdirde ustunde gezersiniz :D,cadır lambası,kafa lambası,yagmurluk vs aklma geldıkce yazarım :D:D:D:D

Denizli İl Temsilcisi
bırak ehlıyetı olum çadır alın bi :D ben liste yaptım size bakın... 5 mevsim husky çadır,-30 kaz tüyü uyku tulumu,mat,şişme denız yatagı eğirdirde ustunde gezersiniz :D,cadır lambası,kafa lambası,yagmurluk vs aklma geldıkce yazarım :D:D:D:D

olum bizim arkamızda burdosk yok :queen::queen::queen::queen::queen:

ha çadır alcaz uyku tululumuzuz matımız var olum zaten alaskaya geziye gitmiyoz ya -30 gördün mü la hiç hayatında

cardosa kardeşim ehliyetin hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüşler nasıp etsin :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar