[Denizli - MT]

eyz

Cummartesi gunu biseyler ypalım mı sbah bir yerde kahvaltı ypar mubahbet ederiz sonra bi yerlere gideriz

Denizli İl Temsilcisi
tabiki toplanın bişeylr yapın ben şehir dışında olcağım için aranızda bulunamayacağım ama kopmayın :cherry:

herkeze slm lar arkadaşlar pazar günü bi pamukkale yapmaya ne dersiniz acep bi soriyim dedimde :wiinkk:

eyz

Pazar denizlide olursm gelirim yarın musaitim am biseyler ypcak oluesak ktılırım

yarın haberleşelim buluşuruz istersen benim biraz işm var ama vakit ayırmaya çalışırım erkan abi :)

arkadaşlar sabah çamlık forumun önünden saat:09 da hareket edilicek varış noktası babadağ da kahvaltı katılmak isteyenlere duyrulur kerkeze acıktır :)

Denizli İl Temsilcisi
abilerim ve kardeşlerim ;

1- olarak bu hafta içi çarşamba günü akşam saat 20:00 da toplanalım teras parkta toplanma amacımız hafta sonu yapılcak olan pamukkale organizasyonu ve mayıs 20 de yola çıkmayı düşündüğümüz eğirdir motofest hakkında tam anlamıyla proğram yapmaktır herkesin katılmasını rica ediyoruz denizli_mt yönetim

Denizli İl Temsilcisi
abilerim ve kardeşlerim ;

1- olarak bu hafta içi çarşamba günü akşam saat 20:00 da toplanalım teras parkta toplanma amacımız hafta sonu yapılcak olan pamukkale organizasyonu ve mayıs 20 de yola çıkmayı düşündüğümüz eğirdir motofest hakkında tam anlamıyla proğram yapmaktır herkesin katılmasını rica ediyoruz denizli_mt yönetim

ve aşağıdaki gurup msnidir herkes eklesin anlık gorusmeler buradan yapılmakta
[email protected]

bu hafta içi çarşamba günü akşam saat 20:00 da toplanalım teras parkta toplanma amacımız hafta sonu yapılcak olan pamukkale organizasyonu ve mayıs 20 de yola çıkmayı düşündüğümüz eğirdir motofest hakkında tam anlamıyla proğram yapmaktır herkesin katılmasını rica ediyoruz denizli_mt yönetim

Denizli İl Temsilcisi
bu hafta içi çarşamba günü akşam saat 20:00 da toplanalım teras parkta toplanma amacımız hafta sonu yapılcak olan pamukkale organizasyonu ve mayıs 20 de yola çıkmayı düşündüğümüz eğirdir motofest hakkında tam anlamıyla proğram yapmaktır herkesin katılmasını rica ediyoruz denizli_mt yönetim

asya 125 olan arkadaşımızın nicki neydi yada iletişim bilgileri olan varmı acaba

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar toplantılara katılmak yeni katılan üyeler için geçerlidir eskilerle tanışma kaynaşma vs için önemlidir çünkü biz bir aileyiz bir evlenme durumu olduğu zaman nolur araştırılır sorulur tanışılır bu sizin gezilerde ve normal sürüşlerde güvenliğinizi sağlamak içi alınmış bir kuraldır lütfen toplantılara katılım gösterelim

egirdire gelmek isteyenler 18mayıs günü yola cıkıyoruz geziye gelmek isteyen arkadaslar lütfen toplantılara gelmesi rica olurur cok güzel bir gezi olması dileliyle hoscakalın

Denizli İl Temsilcisi
egirdire gelmek isteyenler 18mayıs günü yola cıkıyoruz geziye gelmek isteyen arkadaslar lütfen toplantılara gelmesi rica olurur cok güzel bir gezi olması dileliyle hoscakalın

18 mayıs saat : 20.00
buluşma yeri : Denizli belediyesi önü
hedef :eğirdir motofest
konaklama : çadır
süre :18-22 mayıs dönüş 15:00 da
katılım gösterecek üyelein başvurularını bekliyorum başvuru yapmayan üyeler guruba alınmayacaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar