[Denizli - MT]

++++++++++ konu güncel evet arkadaşlar abiler kardeşler pazar günü 10 a kadar beklenicek sonra tekerler dönecek 9 30 da orda olalm......

Yarın saat 9:30 da üçgendeki pekdemir önünde buluşulup pamukkaleye gidilecektir saat 10:00 da kalkış vardır.Tüm denizli mt ye duyurulur.Gelmeyenin lastiği patlasın :queen:

Denizli İl Temsilcisi
etkiliğe gelicem diyipte gelmeyen veya geç kalan arkadaşlara çok teşekkür ederiz....

okay şen önder brtc gökhan taş

Laynnnnnnnnnnnnn:queen:

Hılmi abi gezek mi :wiinkk:

Resimleri kısa süre içinde ekleyeceğim detaylarıda yazarım konuya...

cumartesi koçtaşa gittim çadırla uyku tulumu aldım dönüşte arka teker patladı o yüzden gelemedim ama 3 nisana telafi ederiz.güzel bir gezi olmuş.

Hılmi : Yasal olan birşeymi yapıyoruz:cherry:

Hılmi abi bu sözüne öldüm benya güvenliğin yanında gülmekten ölücektim zor tuttum kendimi:queen:

Denizli İl Temsilcisi

Hılmi abi bu sözüne öldüm benya güvenliğin yanında gülmekten ölücektim zor tuttum kendimi:queen:

gezi fotoğrafalrının altına gezinin tam açıklamalarıda yazılmıştır bilginize ::D:rendeer::rendeer::rendeer:

harbıden biz yasal olan birseymi yaptık :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------

cumartesi koçtaşa gittim çadırla uyku tulumu aldım dönüşte arka teker patladı o yüzden gelemedim ama 3 nisana telafi ederiz.güzel bir gezi olmuş.

taman bakalım geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar