[Denizli - MT]

valla dostum km yapmaksa sorun km kralı bende sadece ehlyetlıyken yaptıgım km bol hanelı ehlyetsızlerı saymıom..ayrıca km takan yok uzun yol yapıyosan yazın degıl yaz kıs suruyosan motorunu o zaman motorcuyum dıceksın ayrıca burda lafı sana söymededıgımde acık.yanı okaya gıdıp sormama gerek yok okay gelır bana böle böle dıe anlatır senın durumunu bılıyom hıc merak etme sen..

Bana yada herhangi bir başkasına farketmez !! Böyle çirkin bir yorumu gelişi güzel kendini bir şey sanırmışçasına yapmak bence hiç hoş bir davranış değil. Daha fazla cevaplaşıp polemiğe girmenin anlamı yok bence. Herkez kendine göre motorcu diyorum bende ..:wiinkk:

valla herkes toplantı organızsayon dıe yırtınıp organızsyon yapıncada kımsenın gelmemesı hıc hos degıl ınsana ıster ıstemez bu davranıs koyar..zatn bu saatten sonra organızasyonlarda falan olmam buraya bunuda yazdım..ha kım gelır yanıma hacı gel yol yapalım derse seve seve yaparım..burdan planlanan organızsyonlara katılmıom ztn organızsyonda yapan yok aga...yapanlar bellı

Denizli İl Temsilcisi
beyler kimse yokken biz vardık bakın yapmayın biz bir aileyiz burda yeni gelenler için diyorum ne gökan bana ne ben gökana laf gelmesine izin veririm bu hayatta herkes kendine çeki düzen versin biz sürekli toplanıyoruz ....toplanmıyorsunuz okaya falan kalırsa falan demeyin

aga gruba bak kac kısıyz bıde toplantıya bak kac kısı gelıoo..ulen sen ben ıbo önder gercı önderde son aralar gelmemeye basladı ama...ya onu gectım motoru bırakan emre bıle gelıosa yanıı bazı seylerı asmamız lazım ama nerdee...sanalda motorculuk olmaz..motorcu yollarda olurr..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

aga burda bı suru kısı var ama toplanmaya gelınce kımse olmuo ne ayak??o kadar toplantı toplantı dedınız ıftar yemegı duzenledık dun kımse gelmedı...mantar motorcu olmayın beyler olmuo böle....

ve ayrıca ben bırıne mantar motorcu demedın!!!MANTAR MOTORCU OLMAYIN BEYLER DEDIM bılmem anlatabıldım mı eger böle demıs olsam bu grubun ıcınde okay ıbo onder serhat vb... gıbı uzun yol yapan ınsanlar var onlarada demıs olurum bılmem anlatabıldım mı

Denizli İl Temsilcisi
aga gruba bak kac kısıyz bıde toplantıya bak kac kısı gelıoo..ulen sen ben ıbo önder gercı önderde son aralar gelmemeye basladı ama...ya onu gectım motoru bırakan emre bıle gelıosa yanıı bazı seylerı asmamız lazım ama nerdee...sanalda motorculuk olmaz..motorcu yollarda olurr..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

ve ayrıca ben bırıne mantar motorcu demedın!!!MANTAR MOTORCU OLMAYIN BEYLER DEDIM bılmem anlatabıldım mı eger böle demıs olsam bu grubun ıcınde okay ıbo onder serhat vb... gıbı uzun yol yapan ınsanlar var onlarada demıs olurum bılmem anlatabıldım mı

tamam gökanım tamam olayı büyütmeyelim herkes yerinde iyi :cat:

selam kandiliniz mübarek olsun , takılmayın detaylara gelen gelir gelmeyeninde vardır muhakkak bir nedeni dert etmeyin hayatı yaşayın sıkıntı yapmayın nefes alın verin

motor üstünde iken vizörmü ne onu açın nefes alırken zorlanın felen filen işte hayatı yaşayın kısaca:queen:

kırsal, köy kesimlerinden geçer iken motor ile o buram buram kokan tezek kokusunu içinize çekin sonrada bu ne foktan bi koku deyin yahuuuuu:cherry:

hayatınızı yaşayın:rendeer:

herkesin bayramını kutlar nice motorlu bayramlar dilerim özellikle önder okay gökhanım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, Mutluluk ve sağlık dilerim... Nice bayramlara..

S.a arkadaşlar bende motora sevdalandım 125 veya 150cc bi scooter almayı düşünüyorum denizlideyim tavsiyeleriniz nelerdir varmı etrafta satılık?

yok kardesim herkesin bayramını kutladım zaten orda benim niyetim bir öndere catmakdı

alnımda "müsait çatınız" yazıyor sanki :queen::pr::rendeer::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------

S.a arkadaşlar bende motora sevdalandım 125 veya 150cc bi scooter almayı düşünüyorum denizlideyim tavsiyeleriniz nelerdir varmı etrafta satılık?

a.s inş. aradığın şekilde bir motor bulursun

Denizli İl Temsilcisi
beyler herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun en kısa zamandagörüşmek umuduyla bu hafta içi toplantı ayarlamayı düşünüyorum bilginize gençler....

Arkadaşlar özür dileyerek konu ile alakalı olmayan bir soru soracağım.
Denizli merkezde Sümerpark Alışveriş Merkezi yapılıyor. Bu inşaatın son durumu hakkında bilgisi olan varmı acaba. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
İnşaatın bir kaç resmini yayınlayan arkadaşa minnettar kalırım.

slm arkadaşlar.öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım.toplantı yeriniz neresidir .kazasız belasız sürüşler hepinize.

Denizli İl Temsilcisi
slm arkadaşlar.öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım.toplantı yeriniz neresidir .kazasız belasız sürüşler hepinize.

sabit bir yerimiz bulunmamaktadır :cherry:

sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun:rendeer:

bu gün yarın toplanırız :rendeer:

arkadaşlar 15 eylül yani bu akşam saat 20.00 da recep yazıcıoğlu parkının en aşşadaki havuz var o kapının önünde buluşuyoruz herkes birbirine haber versin bu toplantıya katılım zorunludur :bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar