[Denizli - MT]

slm arkadaşlar bende denizli merkezden savaş.aranıza katılmaktan mutluyum.bisan roadstar 250 cc hepinize kazasız belasız sürüşler diler .YAŞASIN SÜRÜŞ ÖZGÜRLÜĞÜ....

Motosikleti
BWS 100
slm arkadaşlar bende denizli merkezden savaş.aranıza katılmaktan mutluyum.bisan roadstar 250 cc hepinize kazasız belasız sürüşler diler .YAŞASIN SÜRÜŞ ÖZGÜRLÜĞÜ....

Müdür hoşgeldin; inş. yakın bi etkinliğimize bekleriz, görüşürüz, tanışırız... :)

eyvallah kardeşim.yapacağınız etkinliği dört gözle bekliyorum.size katılmaktan mutluluk duyarım :)

hayır demen bak öndercim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 ----------

Hilmi abi Allah seni davul etmeye :queen: sen benim boyumdan uzun olucak diye benide yicen bu gidişle :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------

eyvallah kardeşim.yapacağınız etkinliği dört gözle bekliyorum.size katılmaktan mutluluk duyarım :)

Hoşgeldiniz.

İmzamda bulunan grup msn ye davet ediyorum sizi,bekleriz:cat::rendeer:

aga burda bı suru kısı var ama toplanmaya gelınce kımse olmuo ne ayak??o kadar toplantı toplantı dedınız ıftar yemegı duzenledık dun kımse gelmedı...mantar motorcu olmayın beyler olmuo böle....

aga burda bı suru kısı var ama toplanmaya gelınce kımse olmuo ne ayak??o kadar toplantı toplantı dedınız ıftar yemegı duzenledık dun kımse gelmedı...mantar motorcu olmayın beyler olmuo böle....

@bygkhn hocam burda taşı bana atmışsın sanırım? Üniversitede öğrenci olmamdan ötürü tatil sebebi ile şuanda memleketimdeyim. Bu açıdan yazın yaptığınız organizasyonların hiç birisine katılamadım. Katılamadığım içinde gayet üzgünüm. Neredeyse haftada 2-3 gün Okay hocamla netten görüşüyoruz. Ona beni sorarsan bilir.

Bu arada mantar motorcu falan diye hakarette bulunma istersen!! Bugüne kadar kimin ne tip aletleri, nerelerde, hangi organizasyonlarda kullandığını, kaç km. yaptığını bilmeden ön yargıda bulunup atıp tutmak çok ayıp bence! Asıl kimin ne kadar zamandır nasıl sürücü olduğunu bilmeden atıp tutmak gerçek bir Mantar Motorcuya yaraşır bir hareket bence..:cat:

Motosikleti
BWS 100
@bygkhn hocam burda taşı bana atmışsın sanırım? Üniversitede öğrenci olmamdan ötürü tatil sebebi ile şuanda memleketimdeyim. Bu açıdan yazın yaptığınız organizasyonların hiç birisine katılamadım. Katılamadığım içinde gayet üzgünüm. Neredeyse haftada 2-3 gün Okay hocamla netten görüşüyoruz. Ona beni sorarsan bilir.

Bu arada mantar motorcu falan diye hakarette bulunma istersen!! Bugüne kadar kimin ne tip aletleri, nerelerde, hangi organizasyonlarda kullandığını, kaç km. yaptığını bilmeden ön yargıda bulunup atıp tutmak çok ayıp bence! Asıl kimin ne kadar zamandır nasıl sürücü olduğunu bilmeden atıp tutmak gerçek bir Mantar Motorcuya yaraşır bir hareket bence..:cat:

Kimin nerede ne kadar km yi ne ile yaptığı yada hangi tip motosikletlere artçı olduğu önemli mi!
Anı yaşamıyormuyduk.

valla dostum km yapmaksa sorun km kralı bende sadece ehlyetlıyken yaptıgım km bol hanelı ehlyetsızlerı saymıom..ayrıca km takan yok uzun yol yapıyosan yazın degıl yaz kıs suruyosan motorunu o zaman motorcuyum dıceksın ayrıca burda lafı sana söymededıgımde acık.yanı okaya gıdıp sormama gerek yok okay gelır bana böle böle dıe anlatır senın durumunu bılıyom hıc merak etme sen..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar