[Denizli - MT]

hoşgeldin bizim oğlan. yakın bi zmnda görüşmekdileğiyle
bi kendini tanıtsaydın...

ben 18 yaşında denizli merkezde oturan ve bu yaza ninja 250r ile 125 cc ye veda edip racing hayatına başlamaya karar veren siz gibi motor tutkunuyum. ninja 250r da tecrübe kazanıp daha sonra 600 rr yada r6 ya geçmeyi düşünen siz gibi biriyim işte. sorunuz varsa sorun söyleyeyim :)

Motosikleti
BWS 100
yıllardır tanışcanız bi toparlanamadınız haa
:bounce:

evt toplanamdk daha;
üyelerimizn çoğu öğrenci olduğu içün ben dahil öss sınavı ile uğraşıyoruz.
Şehirdışında üni de okuyan arkadaşlar var.
bu yaz bomba geçecek inş...

yıllardır tanışcanız bi toparlanamadınız haa
:bounce:

serhat abi geçen yaz tanışacağımız kadar tanıştık :queen: bu yaz yeniden tanışırız yeni arkadaşlarla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------

evt toplanamdk daha;
üyelerimizn çoğu öğrenci olduğu içün ben dahil öss sınavı ile uğraşıyoruz.
Şehirdışında üni de okuyan arkadaşlar var.
bu yaz bomba geçecek inş...

geçmezmi ya :cat::cat::queen::bounce:

Varya ne diyim ki sizlere. İnsan en azından selamımı alır..
Denizlili bi arkadaşımız daha geldi diye sevineceğiniz yerde bi cevap yazmaya dahi tenezzül etmemişsiniz..
Hoşbulduk arkadaşlar hoşbulduk...

Motosikleti
BWS 100
Denizlili bi arkadaşımız daha geldi diye sevineceğiniz yerde bi cevap yazmaya dahi tenezzül etmemişsiniz..

ustam bi kendini tanıtsaydın; h.g.

kusura bakma kardeşim ya inan görmedim:pale:

aleyküm selam hoşgeldin:rendeer:

Denizli İl Temsilcisi
kardeş ben gelmeden gökanım benim motoru alcak evden sevvise bırakcak gelince alcam motoru geldiğimn hafta sonusu gezi var paraları yastık altı yapın şimdiden

merhaba arkadaşlar.bir xt kullanıcısı olarak aranızdabulunmak güzel.
herkese iyi sürüşler

s.a arkadaşlar ben mehmet. Denizliliyim. Marmara Üniversitesi'nde okuyorum. Ybr 125 (2006) kullanıyorum. Yazları sizinle beraber geziler yapmayı çok isterim.

Arkdaşlar birde size bikaç sorum olacak. İnşallah yakın bir zaman içerisinde kawasaki z750 almayı planlıyorum. kawasakinin denizli yetkili satıcısı ve servisleri nasıldır güvenilir midir? kaliteli midir? yardımcı olursanız sevinirim

Kazasız belasız yolculuklarda görüşmek dileğiyle arkadaşlar...

Denizli İl Temsilcisi
merhaba arkadaşlar.bir xt kullanıcısı olarak aranızdabulunmak güzel.
herkese iyi sürüşler

biz teşekkür ederiz en kısa zamanda görüşmek üzere

s.a arkadaşlar ben mehmet. Denizliliyim. Marmara Üniversitesi'nde okuyorum. Ybr 125 (2006) kullanıyorum. Yazları sizinle beraber geziler yapmayı çok isterim.

Arkdaşlar birde size bikaç sorum olacak. İnşallah yakın bir zaman içerisinde kawasaki z750 almayı planlıyorum. kawasakinin denizli yetkili satıcısı ve servisleri nasıldır güvenilir midir? kaliteli midir? yardımcı olursanız sevinirim

Kazasız belasız yolculuklarda görüşmek dileğiyle arkadaşlar...

walla ben duymadım pek araştır derim çünkü şu ara denizlide fazla servis yok gibi kaliteli:salut:

walla ben duymadım pek araştır derim çünkü şu ara denizlide fazla servis yok gibi kaliteli:salut:[/QUOTE]

Haklısınız ybr için bile kaliteli bir servis yok. rekor motor var gittiğim ama o kdar da iyi bir servis değil orjinal parça fln zor bulunuyor.

Kawasaki için denizlide

Yetkili Satıcı bir tane var:
Kurtoğlu Ltd.

Yetkili serviste 3 tane:
Şahin motor
Gülay çabuk motorium
Moto murat
http://www.kawasaki.com.tr/yetkili-servis.html

Motor genelde istanbulda olacak zaten. sadece periyodik bakımlarını yaptıracam denizlide. tabi inşallah arıza fln yapmazsa. İstanbulda distribütör
Zmoto var zaten orada sıkıntı olmaz.. Acaba Kurtoğlunun elinde z750 var mıdır? yoksa sipariş üzerine mi getirir

Son düzenleme:
gençler yoklugum hıssedılıomu beeee......yenı arkdaslarda bomba gıbı yoklgm hıssedılmez gıbı gelıo ya hadı neyse :D yaz gelsnde gezılerde bulunmak nasıp kısmet artık hadı hyrlısı....bende mehmet abı gıbı koseme cekılıp sız genclere bakmak ıstıom :D

Denizli İl Temsilcisi
gençler yoklugum hıssedılıomu beeee......yenı arkdaslarda bomba gıbı yoklgm hıssedılmez gıbı gelıo ya hadı neyse :D yaz gelsnde gezılerde bulunmak nasıp kısmet artık hadı hyrlısı....bende mehmet abı gıbı koseme cekılıp sız genclere bakmak ıstıom :D

ne köşeci müdür göstericem ben size tmemelli dönünce artık gezileri az kaldı kardeişm az hemde çok az :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar