hoşgeldin bizim oğlan. yakın bi zmnda görüşmekdileğiyle
bi kendini tanıtsaydın...
yıllardır tanışcanız bi toparlanamadınız haa
:bounce:
yıllardır tanışcanız bi toparlanamadınız haa
:bounce:
evt toplanamdk daha;
üyelerimizn çoğu öğrenci olduğu içün ben dahil öss sınavı ile uğraşıyoruz.
Şehirdışında üni de okuyan arkadaşlar var.
bu yaz bomba geçecek inş...
Varya ne diyim ki sizlere. İnsan en azından selamımı alır..
Denizlili bi arkadaşımız daha geldi diye sevineceğiniz yerde bi cevap yazmaya dahi tenezzül etmemişsiniz..
Hoşbulduk arkadaşlar hoşbulduk...
Denizlili bi arkadaşımız daha geldi diye sevineceğiniz yerde bi cevap yazmaya dahi tenezzül etmemişsiniz..
şimdilik burası ben gelinceye kadar![]()
Hoşgeldin kardeşim; en kısa zamanda tanışmak ve görüşmek üzere;merhaba arkadaşlar.bir xt kullanıcısı olarak aranızdabulunmak güzel.
herkese iyi sürüşler
merhaba arkadaşlar.bir xt kullanıcısı olarak aranızdabulunmak güzel.
herkese iyi sürüşler
s.a arkadaşlar ben mehmet. Denizliliyim. Marmara Üniversitesi'nde okuyorum. Ybr 125 (2006) kullanıyorum. Yazları sizinle beraber geziler yapmayı çok isterim.
Arkdaşlar birde size bikaç sorum olacak. İnşallah yakın bir zaman içerisinde kawasaki z750 almayı planlıyorum. kawasakinin denizli yetkili satıcısı ve servisleri nasıldır güvenilir midir? kaliteli midir? yardımcı olursanız sevinirim
Kazasız belasız yolculuklarda görüşmek dileğiyle arkadaşlar...
gençler yoklugum hıssedılıomu beeee......yenı arkdaslarda bomba gıbı yoklgm hıssedılmez gıbı gelıo ya hadı neyseyaz gelsnde gezılerde bulunmak nasıp kısmet artık hadı hyrlısı....bende mehmet abı gıbı koseme cekılıp sız genclere bakmak ıstıom
![]()