[Denizli - MT]

Denizli İl Temsilcisi
ramazan bayramınız mübarek ve kutlu olsn kazasız ve sorunsuz sürüşleri dileğimizle :rendeer::rendeer:

selam hemşerilerim ben de sonunda aranıza katıldım.yıllardır içimde kalmış motor sevdasını bugünlerde tatmaya başladım trafiğe çıktım en sonunda.biraz daha deneyim kazanıp içinde motor sevdası olan arkadaşlarımın inşallah kanına girerim onları da motor sahibi yaparız.

Motosikleti
BWS 100
benoktabe dostum hoşgeldin
Nerede oturuyorsun?
Gel bi ara tanisalim görüşelim
Hadi iyi günler. Nice kazasız belasız kmler..

bekleriz abi.yerimiz belli herzamanki gibi grup msnsine beklerim:cat:eek:rdan daha iyi irtibata geçebiliriz

ÜÇLERDE OTURUYORUM.YA İŞ GÜÇ MSNYE GİREMİYORUM GİRSEM BİLE KONUŞAMIYORUM.
ya beyler ben trafiğe daha yeni çıktım millet tersini diyo ama öle sıkıştırmıyo araçlar yol veriyo siz ne diyosunuz?

sen daha tam denizli içinde gezmemişsin biraz daha gez bak neler çıkıcak karşına:)

denzlmotosklet.jpg

çamlık çınar ana yolardan geçtim ama ara sokakalara pek dalmadım bakalım hayırlısı.

ya veriyolar veriyolar. ama çok dikkat etmiyolar burda. arabalar bi sorun yok. kamyonlar filn böle arkadan sıkıştırabiliyolar. onu arabalarda yapıyoalr.

ÜÇLERDE OTURUYORUM.YA İŞ GÜÇ MSNYE GİREMİYORUM GİRSEM BİLE KONUŞAMIYORUM.
ya beyler ben trafiğe daha yeni çıktım millet tersini diyo ama öle sıkıştırmıyo araçlar yol veriyo siz ne diyosunuz?

hacı aygün internet kafe var oraya buyur gel toplaşma yerimiz orası:D

bu akşam konsey toplantımız vardır:Dbuluşma yerimiz her zamanki gibi aygün int.cafe okay die bi eleman var tanıyosunuzdur zaten akşam bi toplabntı sonrasında etkinlik gibi bişeyler yapalım diyoz herkese bekleriz kısacası okayın kıbrısa gidişini kutluyoz:D.tabi istanbul,izmir,adana tüm türkiye sizide aramızda görmek isteriz:D 5392600247 irtibat için

Denizli İl Temsilcisi
bu akşam konsey toplantımız vardır:Dbuluşma yerimiz her zamanki gibi aygün int.cafe okay die bi eleman var tanıyosunuzdur zaten akşam bi toplabntı sonrasında etkinlik gibi bişeyler yapalım diyoz herkese bekleriz kısacası okayın kıbrısa gidişini kutluyoz:D.tabi istanbul,izmir,adana tüm türkiye sizide aramızda görmek isteriz:D 5392600247 irtibat için

abi yuh yha insan benim gidişimi kutlarmı yha tüüüü herneyse benim motor akaşama çıkıo gibi servisten inş çıkar tabi çıakrsa motorla gelcem çıkmazsa araba ile gelip birinize artçı olcam :D

gitte kurtulalım olum zırt pırt birimize carpıon kutlanmamı bu olay ya:Dtabi bu işin espiriside kardeşimize son gününde iyi bi eğlendirelim diyoz.tüm denizli mtyi aramızda görmek isteriz o kadar ulennnnnnnnn:D önder özellkle sen kardeşim bilyemi takcan motoruna netcesen et anlamam

benim motor yok sayın benzin bitmiş bi yere gidicektim gidemedim arka teker zaten sakat :pr::salut:

pişttt gençlik noldu size ya.yaşıyonuzmu??yoksa ümmet abiye özenipte Türkiyeyi mi turluyosunuz?kimse görünmüyo ortalıkta

Motosikleti
BWS 100
okay yazın gidiyoruz deme yunanistana çay içmeye... olmadı
istanbul tekirdağ edirne çanakkale yaparız....

olum şubat tatilinde karadeniz turu yapcaz işte :D hazırlayın kendinizi motorlarınızı tekeri yağı ne varsa değiştirin şimdiden.

Motosikleti
BWS 100
olum benim sakat ya
öss belası başımda ama yazın gelirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar