[Denizli - MT]

çadırım olsa bende gelirim ama malesef bankta da yatarımda o zmn da ailem izin vermez. günü birlik olsa güzel olurmuş nese. kazasız belasız yolculuklar.

oh valla siz beni bankta yatırırsınız kesin, zaten hep ben dışarıda kalıyorum hep ben donuyorum

Denizli Mt Kuşadasına Ulastı Ama Sevgi Plajında sorun Yasadıkları İçin şelcuk gittiler...

tebrıkler arkadaşlar...

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Resimler süper ama keşke büyük halini yükleseydin abi böyle tek tek girmek zor oldu

tebrıkler arkadaslar keşke resımleri daha buyuk göre bılseydık ayrıntıları kacırmazdık ...

ama yınede cok güzel hareketler bunlar..:cat:

Denizli İl Temsilcisi
evet artçı almadık arkamıza o yüzden moto üstünde foto yok :rendeer:

abilerim ben siteye yeni katıldım benimde kendi çapımda bi motorum var şimdilik ehliyet sorunu olduğu için elektrkli bi motor kendi çapımda altına neon tarzı led ışıklar fln döşedim bu tip motorlarda şarj sorunu olduğundan denizli merkez içindeki her yere gelebilirim ancak denizli dışı zor bu arada adım fatih akkonak mahallesinde oturuyorum

şehir içi pek olmuyo. bu sene mart ayında bi olmuştu baya büyüktü. kask kampanyası için

Motosikleti
BWS 100
okay resimleri büyütseniz tam süper olacak
çok kötü şu an...
ulan gelemedik şu geziye ya ta aq.

okaya o kadar dedik büyük at diye.dikkat çekmiyo fazla ara gazla mangal yaptıgımız bölümü kaçırıyolar

walla ramazandan sonra gitmek lazım ama günü birlik yapalım. benim öle kalmama izin vermezler heralde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar