[Denizli - MT]

selamlar...Denizlide AMİNE isimli türbanlı biri var...pejo speedfıght 2 sürerdi 2005 lerde tanıyan eden varmı...sevdiğim delidolu bir arkadaşımdı...fanatik fenerliydi...tanıyan varmı...

Motosikleti
BWS 100
selamlar...Denizlide AMİNE isimli türbanlı biri var...pejo speedfıght 2 sürerdi 2005 lerde tanıyan eden varmı...sevdiğim delidolu bir arkadaşımdı...fanatik fenerliydi...tanıyan varmı...

mete abi ben yeniyim ama hiçte tanımıyorum öyle birini denizli mt nin eski tayfasından black ice var onla bi konuş o bilebilir belki....

abi ben birini görüyom ama cup motoru var bi bayan sürüyo türbanlı belki o olabilir ama tanımışlıgım yok şahsen bi kaç kere yolda karşılaştık o kadar

abi ben birini görüyom ama cup motoru var bi bayan sürüyo türbanlı belki o olabilir ama tanımışlıgım yok şahsen bi kaç kere yolda karşılaştık o kadar

odur vallahi...kesin o...yav bi görürsen İstanbuldan Mete Han selamı var dermisin...Ben onu Motordelisi.comdan tanıyordum 2005 lerden oraya geldiğimde tanıştım...iyi kızdır...az delidir ama...:queen:

ben görüyorum abi yha sürekli hiç kask kullanmıyo o yüzden hiç sevmiyorum bide deli deli kkullanıyo k bakma ama çok sinir oluyorum ona

evet kasksız biraz deli kızdır...aynen tarif ettiğin gibi...tanıdıktan sonra seversin...bi yere toslamadan türbanı asfaltı öpmeden aklıbaşına gelmez...cahil cesareti diyelim...

sessizlik işte kısa gezi yapalım. yarın filn aslında. şöle pamukkale filn yaaparız aslında olabilr. çok vakit ayıramıyorum malesef. dersler vs.

sessizlik işte kısa gezi yapalım. yarın filn aslında. şöle pamukkale filn yaaparız aslında olabilr. çok vakit ayıramıyorum malesef. dersler vs.

hacı kacırdın be:Dgrup msnsine eklesene kendini ordan konusuyoruz daha iyi olur yada msnni ver biz ekliyelim yoksa böle bize yetişmen zor olur:mrgreen:

msn olayına pek girmiyorum ben. 1 aydır filn girmedim. genelde öle esince foruma bakıyorum. ama bi ekliyim.

Motosikleti
BWS 100
Slm beyler bayramın 3. Günü salı günü isterseniz toplanıp huzurevi ne gidelim ha ne dersiniz.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar