[Denizli - MT]

orhan sen gürlevikteydin dimi gelebileceksen forum çamlıkta buluşalım
arkadaşlar evde termosu olan varsa çay getirsin sabah soğuktan sonra çok iyi geliyo kahvaltıda bide örtü ayarlıyalım ben bıcak tabak domates salatalık getiririm

sizde bişeyler getirirsiniz olur biter ekmeğide denizliden alırız

saat 5 te forum çamlık uygun değilse size uygun biyer bulalım veya aklınızda kalan bişey varsa söleyin..

yola çıkınca sabah 5 te açık yer olmuyo...

bu arada ehliyet sorun demiştin sen orhan gideceğimiz güzergâhta ana yol yok o yüzden rahat ol....

ve sabah çok soğuk oluyo haberiniz ola muhakkak ceket alın ve ltfn kaksız çıkmayalım ...

haa en önemlisini unutuyordum fotoğraf makinesi.......

hadi gazamız mubarek olsun...

Bu arada beyler telefon numaralarımızı yazalım benimki 05354933603 - 05065411344

Son düzenleme:
abiler bende sorun çıktı mevlüt işi kalabalık olacakmış bu yüsden gitmem gerekiyor üzgünüm gelemicem bi dahaki sefere gelirim :(

burak canın sağolsun kardeşim mevlütün adresini ver de dönüşte uğrayalım o zaman ...

MERHABA DENİZLİ MT 17 AĞUSTOS 2008 BABADAĞ GEZİMİZ .KATILIM 2 KİŞİ BEN VE CyberTR VARIŞACAK YER BABADAĞ-KARACASU DAĞLARINDA KAHVALTI.BULUŞAM SABAH 05:15 HONAZ-KAYHAN ARASI...
BU GEZİDEN BİR GÜN ÖNCE KIZIMLA MOTORU KONTROL EDIYORUZ ELINDE 14-15 ANAHTAR :)
resim177wi8.jpg

O GECE AYTUTULMASI VAR DI BİRDAHA 300 YIL SONRA TUTULACAKMIŞ GÖRMEYEN KALMASIN
resim186ng1.jpg

SABAH GÜNEŞİN DOGUŞU HARIKA BI MANZARA
resim197fw9.jpg

[IMGl]http://img98.imageshack.us/img98/1858/resim199op9.jpg[/IMG]
SERHAT
resim200tq8.jpg

DAĞ KÖYLERINDEN MANZARA
resim202qx6.jpg

resim203xn4.jpg

resim224os9.jpg

resim208ah1.jpg

dönüş yolunda
resim210fp5.jpg

resim213vm6.jpg

resim214ud0.jpg

resim219is2.jpg

resim223ke4.jpg

resim225yl6.jpg

resim229bf0.jpg

bır gezıde bole gec dı toplam 170 km yol yaptım 18 ytl lık benzın harcadım mondıal 151rs ıle

Son düzenleme:
Denizli İl Temsilcisi
herkese selam ben okay ilk sayfalara bakarsanız denizli mtde çok eski olduğumu görebilirsiniz bi etkinlik falan yapıyormusunuz

denizli mtde bide telefon irtibat bilgilerini tutalım siteden cep telefonu numaralarımızı pm oalrak bana atabilirseniz sevinirim

Son düzenleme:
ben ağlamak istiyorum nerden çıktı mevlüt işi ya gelemedim göremedim :pale:

güsel bi gün olmuş. fotoğraflar için saolun birlikte dolaşmak umuduyla :pale:

ben ağlamak istiyorum nerden çıktı mevlüt işi ya gelemedim göremedim :pale:

güsel bi gün olmuş. fotoğraflar için saolun birlikte dolaşmak umuduyla :pale:

kardeş cok sey kacırdın desem yerı dır .
KAMYONCULARLA GÜREŞTIK,AYILARLA BOĞUŞDUK,CROSCULARLA YARIŞTIK.(RECEP İVEDİK)
BAYAA GÜZEL GECDİ HELE CROSCULARLA DAĞA TIRMANIŞIMIZ...BABA ELEMANLARDA CROSS MOTORU VAR BEN SCOOTERLE ARKALARINDAN GIDIYORUM YERI GELIO ONLARI GECIOM RESMEN DAG DA YOLDA DEGIL..TARLADA TAŞDA CYBERTR (SERHAT) CANLI ŞAHIDİMDİR...
:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:
:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

herkese selam ben okay ilk sayfalara bakarsanız denizli mtde çok eski olduğumu görebilirsiniz bi etkinlik falan yapıyormusunuz

denizli mtde bide telefon irtibat bilgilerini tutalım siteden cep telefonu numaralarımızı pm oalrak bana atabilirseniz sevinirim

MRB KARDEŞ KIBRISDAMI IKAMET EDIYOSUN.
BENB NUMARAMI YUKARIDA VERDIM HERZAMAN ULAŞABILIRSIN.
BIRAZZ KENDINI TANITIRSAN II OLUR ...
GÖRÜŞÜRÜZ
KIB.

Son düzenleme:
::koop::::koop::::koop::::koop::

orhan adımı yine yanlış yazmışsın SERHAT adamım benim adım....

bu arada harbiden cross cu ark. lara takılınca mal mal baktılar scooter a hani pulluk taksan tarla sürcek nerdeyse hele yüz ifadeleri çok güzeldi.

Nerede Bu Denızlı Mt ..
Abı Hareketlemdırın Ortamı Bıraz.
Bak Bız Cybertr ıle Bırgun Gezdık Adam Benı Race Almakdan Vaz Gecırdı Ben De Endro'cu Olucam Artık.

bide chopper dene istersen orhan peşin karar verme bencede ondan sonra karar verirsin ne almak istediğine ben hepsini denedim kullanım amacıma en uygunu bu endro çıktı hem uzun yol hem şehir içi hem dağ bayır geziyom biliyon:bounce:

abı ben arama surecındeyım ama choperr bana uymaz.tavsıyenız ıcın teşekkurler ıkısınıde denem fırsatım olur ınş.bırde 150 cc better chopper sınıfına gırermı dayımda ondan var onu bazen kullanıom.

Ben üşümem sen geç beni
Sıkı giyin kandırma kendini
Bir şairin şiirinden ibaret
Tüm bildiğin büyük ihtimalle

git gideceksen bekleme
farklı değilsin sen de gideceksen bekleme

Denizlili Yolcular gidin gidebildğiniz yere kadar hoca
Serhat yürü be hoca be, böyle işte :)

Kusura bakmayın arkadaşlar o geziye katılmayı çok isterdim ama olmadı... olamadı.. motor alamadım daha ve bebek geliyor bu kış motor out araba in oldu.. ama illaki gelecek yaz altımda gıcır gıcır bi scooter la Denizli'nin sağını solunu bi güzel gezelim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar