[Denizli - MT]

DEMOK ( Denizli Motosiklet Kulübü)​

ARKADAŞLAR BEN BİR DENİZLİ MT ÜYESİ, DEMOK ASİL ÜYESİ OLARAK SİZLERİDE BU ANLAMLI ORGANİZASYONUMUZDA ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUM.

SON DÖNEMLERDE ÜLKEMİZDE PKK YA KARŞI VERİLEN MÜCADELEDE ŞEHİT DÜŞEN ASKERLERİMİZ İÇİN TÜM DENİZLİDEKİ MOTOSİKLETÇİLER OLARAK KONVOY DÜZENLENMİŞTİR
.

GÜZERGAHIMIZ KINIKLI PEKDEMİR PETROLDEN ÇIKIŞ,ÇAMLIK CADDESİ, LİSE CADDESİ, ÇINAR,İSTASYON CADDESİ VE ORADANDA ASRİ MEZARLIKTA ŞEHİTLİĞİN ZİYARETİYLE SON BULACAKTIR

12.10.2008 PAZAR
TOPLANMA YERİ : KINIKLI PEKDEMİR PETROL
TOPLANMA SAATİ : 11:00
HAREKET SAATİ :11:30 DUR

NOT: TÜM KATILIMCILARIN MOTOSİKLETLERİNE TÜRK BAYRAĞI ASMALARI MECBURİDİR

CC AYRIMI YAPILMADAN DENİZLİDEKİ TÜM MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ DAVETLİDİR

OLASI KAZALARI ÖNLEMEK İÇİN TÜM MOTOSİKLETÇİLER ARTÇILARI DAHİL GEREKLİ KORUMALARINI, KASKLARINI TAKMAK VE
TOPLU SÜRÜŞ KURALLARINA UYMAK ZORUNDADIR

TÜM KATILIMCILARIN MOTOSİKLETİYLE GELMELERİ RİCA OLUNUR BAŞKA BİR ARAÇ KONVOYA ALINMAYACAKTIR.

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..

Arkadaşlar Valilik Kararı Ile Belirlediğimiz Güzergahta Hiçbir şekilde Konvoy Ve Yürüyüşe Izin Verilmediğinden Dolayı Güzergahımız Değişmiştir

Yeni Güzergahımız Kınıklı Pekdemir Petrolden çıkış Emniyet Binası önünden Asri Mezarlık Ile Son Bulacaktır

Son düzenleme:
hoşgeldınız ybr cı arkadaslar...

yarın inş. şehitlik gezisine gideriz....

ben gelmeyi düşünüyorum işlerimi halledebilirsemm...

arkadaslar bende 1 senedir motorize oldum denizlide ama pek gezıcek yer bulamıyorum. denizlide motosikletle gezilicek yerlerı yazarsanız sevinirim mevsim kış olsada motor sevdasi dinlemiyor can gezemek istiyor.

ornaz vadisi var bereketli tarafında,göveçlikten ileride bazı yerler var,şirinköy tarafı var ,kaklık mağarası ,dodurga,keloğlan mağarası var :)

bazıları denizli dışında :)

Selamarkadaşlar..
uzun bir aradan sonra ...

DSC01857.JPG

DSC01858.JPG

DSC01859.JPG

DSC01900.JPG

DSC01922.JPG

DSC02029.JPG

devami gelecek ....

Reklam Olarak algılamazsanız

EYLEMLERİMİZİ www.denizlimotocross.com dan Takip edebilirsiniz

Son düzenleme:
ehliyet aldım bugün, çocuklar gibi sevindim bir ornaz vadisine gittim geldim:)

hayırlıolsun ehlıyetın allah polıs elı göstermesın ehlıyetıne...

çok teşekkürler sağolasın inşallah polis eli deymez

daha alalı tam 6 gün oldu toplam trafikte 15,20 kadar gıcık kaptığım kişi oldu önüne çıkanımı ararsın virajda dönerken arkadan hızlan diye korna çalanmı ne ararsan var, daha bi tane motosikletli sinir bozucu birisi çıkmadı:)

jikle de ne olaki enjeksiyon diye bir şey var hoca be, hey gidi honda hey, jikle asılmalar falan nereye kadar, ah kymcom benim be, basarsın marşa akar giderdi, yok jikleyi asıl çalışsın, koca poposunu kaldıracakta akan trafikte seri seri ilerleyecek activacık, önce o koca g*tu bi kaldır kaldıramıyor ki, asıl asıl ancak 70 e çıkar o da yol biter, kymcomu verin bana lan !

jikle de ne olaki enjeksiyon diye bir şey var hoca be, hey gidi honda hey, jikle asılmalar falan nereye kadar, ah kymcom benim be, basarsın marşa akar giderdi, yok jikleyi asıl çalışsın, koca poposunu kaldıracakta akan trafikte seri seri ilerleyecek activacık, önce o koca g*tu bi kaldır kaldıramıyor ki, asıl asıl ancak 70 e çıkar o da yol biter, kymcomu verin bana lan !

ne oldu kardeşim bişey anlamadım yahu:cyclopsan

herkeze slmlar bizde denizli motorcularındanız tanışıp motor kullanma keyfini beraber yaşayalım
yücel tatlı
özel güvenlik görevlisi
ısparta 89 doğumlu
0 rh(+) kan grubu
motorum yuan skyjet sj 150-23
msn:[email protected]

coşkun aydemir
serbest meslek
89 çivril doğumlu
0 rh(+) kan grubu
motorum yuan 150 23
msn:[email protected]