[Denizli - MT]

ehliyet yok kask var ne yapcaz. şunu 1 ay sonra yapsaydınızda bende katılsaydım. şimdi orası polis kaynar.

ehliyetde çok geç alınıyo. ben başvuralı yarım sene oldu. daha 1ci sınava girebildik onun sonucuda belli değil. 2ci sınav kim bilir ne zamana sonra 2 haftada ehliyet çıkmasını bekle. bence yazılı sınav için yaş sınırı olmıcak. direkksiyon sınavıda hey ay 1 tane olucak ehliyette 1 hafta da böle hızlı bi sistemle çıksa iyi olcak ama nerde türkiyede hangi iş doğru da bu mu

ben bi fıkra ile noktalıyım. 3 fransız 3 türk cehenneme giderken sormuşlar siz hani cehenneme gitmek istersiniz diye
fransız cehenneminde her hafta 1 kepçe bok yiceksiniz
türk cehenneminde her hafya bi kova bok yiceksiniz demişler.
fransızlar hemen fransız cehennemini seçmizler
türkler ise türk cehennemini fransızlar türklere ısrar etselerde onlar türk cehennemine gitmişler.
fransızlar her hafta boku yemişler. bi süre sonra sıkılıp türk cehennemine gitmişler gezmek için sonra bakmış türkler gülüp oynuyor
sormuş fransızın birisi:
-biz her hafta 1 kepçe bok yemekten içim bok oldu. yürücek halim yok siz bir de 1 kova bok yiyosunuz hala nasıl böle gülebiliyosunuz demiş.

türk ise demişki
- bizim bu türk cehenneminde 3 ay kova olmaz. 3 ay bok olmaz ,öbür 3 ay boku yediren zebani olmaz yılda bir yersek yiyosuz onla kalıyoz demiş

Son düzenleme:
walla Ben ne olur ne olmaz yaşım dah 17 die gitmedim. sonra çok içim gitti motorcuları görünce ama neyse. artık.

Motosikleti
BWS 100
slm denizliMT
sanırım ilk defa yazıyorum bu konuya
aranızda olmaktan mutluyum yada olacağım
inş. en yakın bir etkinliğinize katılacağımda görünürde hiçbir etkinliğiniz yok heralde
zaten buradada pek mesaj da dönmüyor heralde.

sey_47 bizden başka hiç msj atan yok. aktivitede yok heralde 2-3 adam daha bulup deneyimli bir iki kişide olursa şöle bi gezi yapsak olur. yazlık yerlere sabah çıkar akşam döneriz.

Motosikleti
BWS 100
sey_47 bizden başka hiç msj atan yok. aktivitede yok heralde 2-3 adam daha bulup deneyimli bir iki kişide olursa şöle bi gezi yapsak olur. yazlık yerlere sabah çıkar akşam döneriz.

olabilir
yakın piknik yerlerine filan köylerede gitsek olur
ama kimse yok burada.....

bayadr girmiodm bn ama aktivite yaparsanz bnde gelrm 4 tane daha motrcu arkdas var onlarda gelr yetrki aktivite olsn

biz burda ayarlıyalım belli bir tarih ve saat verelim,garanti gelicekleri toplıyalım gidilicek yer belirleyelim şöyle bi gününümüzü gün edelim varım diyenler?

dünden hazırım....deenzli mtde arada bi baksa suraya olrda..nyse gelcek olanlar yazsn ona göre bişeyler yaparız artık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 PM ----------

gençlik msnlerimizi yazalm olmazsa.herkes aynı anda gremio msnden haberleş[email protected] msnm bu

haftaya ben musaıt olabılırm....

%75 ıhtımal %25 de eşime bakar izizn olmazsa yaş gıbı ..:p

evet denizli mt :D yokmusunuz daha haydin geziye:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 PM ----------

tüm denizlili motorcu arkadaşlarımızı [email protected] msn grubumuza bekleriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar