Denetimden kaçmak isterken polise böyle çarptı

Yürü beee hemşo be...Kesin 3 kilo bişiii wardır kasada...boş qitmez o...Baktı yakalanacak...Kırdı didonu aynasızlara... :)

Kilis' li bir motorcuyam...Halen İstanbul' da dolaşıyam... :)

çılgın türkler olduğumuz doğru önce motoru ehliyetsiz adama satıyoruz çıkarıyoruz trafiğe sonra yakalamak için koşturuyoruz peşinden ama bu işleyişin böyle olmasının bi sebebi vardır oda şudurki yakalanan srcülerin ödediği çuval dolusu paralar geçen hafta muayene tarihim geçtiği için motorumu bağladılar bugn gittim almaya maliyeti yazayım ve niye böyle olduğunu çözn

trafik çezası =110 ytl
çekici ücreti buraya dikkat= 90 ytl
ve 6 gnlk otopark ücreti 60 ytl not= motorumu otoparktan alırken üstündeki 2 motoru kaldırmakta zorlandık ve motorumda 4 yerde felaket denecek çizikler var
yorum sizin

zarar büyük ne diyim haklısın kızmakta ama sistem oturana kadar olan bilinçli sürücülere olacak kuru yanında yanacaz

bu sistem bu memurlarla oturmaz kardeşim nasıl bir ülkeki tek bi çekiciyle 10 tane motor götürüyorlar ve götrdükleri bu 10 motorun hepsine tek tek 90 ytl çekici parası kesiyorlar benim bu dzene dicek lafım yok artık :pr:

Ehliyetsiz adama motor satmayı yasaklatsak ne olacak? Adam gidip A2'si olan birine 300-500 lira para verecek, yine o motoru alacak! Böyle bir uygulama sorun çözmektense sorun çıkartmaya yarar ancak.

En iyi çözüm, sürekli ve gözün yaşına bakmadan denetleme. Beni günde 30 tane polis de çevirse, sadece teşekkür edebilirler. A2'si ve tam koruması olan, muayenesi herşeyi tamam bir motor süren kullanıcıya sıkıyorsa ceza kessinler! Bunlar yoksa da bir zahmet binmeyin motora!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ehliyetimi emniyetten alana kadar ( sınav sonuçları açıklanmış 1 ay olmuş ama eğitim müdürü sertifikları imzalamadan tatile çıkmış :farao: ) aldığım motorla trafiğe çıkmadım, A2 ehliyetli arkadaşım salı pazarına götürüyor ben de karakızıma kavuşabiliyordum. 1 ay sabrettim önceden mobiletim varken küçük şehir kimse durdurup sormazdı ama o şehirde trafikte yoktu, kararım kesindi A2 yi almadan ne tarfiğe çıkacağım, çıktığımda ise kesinlikle emniyet şeridine girmeyecektim. 6 ay oldu halen uyguluyorum, kurallara azami dikkat gösteriyorum. 16 yaşında ki çocuğun altına o motoru verenden de hesap sormak lazım...

sadece yaştan yırtı ama buyuk para cezası bırde polısn hastene masrafı ona kesılecek

ehliyet almadan arabayla yola çıktığımda kendimi cengaver sanırdım... lakin nasıl birşeyse ehliyet aldıktan sonra korkmaya başladım... bence bu işin psikolojik yöntemi önemli... neden sokaklarda onca araba ehliyeti olmadan süren insanlar varken ben aldım diye sorduğumda yanıtın cevabını kalbim verdi...

Ölmemek içindi...

Herzamanda öyle olacaktır. insanın kendini bilmenin tek yolu kazandığın bişeyi kaybetmektir ve hiçbir insan kazandığını kaybetmek istemez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun kontroller artsın tabıkıde en azından motorcular serserı ımajı ortaan kalkar ben evımın onunde motorun ustunde otururken kask cezası yedım polısın elını sıkıp tebrık ettım bakkala sıgara almaya gıtmıstım yalnıstı bılıyordum ve yazılan cezaya ıtıraz etmedım yazın dedım yazdı ıcerı gırdım 1 bardak soğuk su aldım ve ıctım olay bıttı :D

bence motor ehliyeti 16 yaşında verilsin konuya fazla yorum yapmak istemiyorum polise acıdım

Aslında her zaman olduğu gibi medya abartmış gibi görünüyor:p:p:p
Herşey açık ve net motor ile polis'in arasındaki mesafe belli 1.5 metrede bi motor ne kadar hızlanabilirde ne kadar şiddetli çarpar bu konu tartışılır:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar