delirmek.....

Arkadaşım temmuzda nereden alıyorsun ehliyeti ? Zaten bir sonraki sınav dönemi Temmuzda değilmi? Ehliyetin eline geçmesi Ağustos sonunu bulmazmı? :silent:

valla bende delirmek uzereyim 2008 1000 rr aldım anahtarı kaybetmiş satın adıgım yer bekliyorum hala ...... boyle iş olurmu ???

aranızda düz kontak yada immoblizer kırmak için bilgiisi olan varmı ??? acilllllll yardım

Ehliyetıni almadan motoru alma sakın benim durumuma düşersin. ben 25 martda aldım motoru şimdi kafayı yıyyorum.Herseyım hazır ekıpmanlar+motor+ruhsat alım satımı.Sadece ehliyet yok sınavada gırdım 19 nisanda onuda geçtim.11 mayısda dıreksıyon sınavı var ama gunler resmen durdu geçmiyor askerdeki gibi oldum şafak sayıyorum resmen.Salak salak otoparka gidip alıp motorumu bızım buralarda korka korka 2 tur atıp yerıne koyuyorum.Şafak 17 valla felaket sıkıştırıyor.

Ehliyetıni almadan motoru alma sakın benim durumuma düşersin. ben 25 martda aldım motoru şimdi kafayı yıyyorum.Herseyım hazır ekıpmanlar+motor+ruhsat alım satımı.Sadece ehliyet yok sınavada gırdım 19 nisanda onuda geçtim.11 mayısda dıreksıyon sınavı var ama gunler resmen durdu geçmiyor askerdeki gibi oldum şafak sayıyorum resmen.Salak salak otoparka gidip alıp motorumu bızım buralarda korka korka 2 tur atıp yerıne koyuyorum.Şafak 17 valla felaket sıkıştırıyor.

hocam nerden ögrendin sonucunu bende girdim 19 nisanda sinava:silent::silent:

Şunlara bak delireceklermiş, delirmişsiniz olum zaten, ehliyet ne ya, nerde o sürücü kursununu gazabına uğramış bi abim vardı, tombişş

Bende bu haftasonu kursa yazılacağım.Temmuzda alıcam beklemek zor gerçekten. :salut:

Sen temmuzda da sınava girecen canım benim...:queen:

valla bende delirmek uzereyim 2008 1000 rr aldım anahtarı kaybetmiş satın adıgım yer bekliyorum hala ...... boyle iş olurmu ???

aranızda düz kontak yada immoblizer kırmak için bilgiisi olan varmı ??? acilllllll yardım

puhahaha abi senin iş kurban bayramında hırıstiyan mahallesinde gezen itin durumana dönmüş. teşbihde bişey olmazdı ya ha ondan:pr:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
allah sabırlar versin kardeşim... bilirim ve o yüzden anlıyorum...

şşşşşşşşşş gerçek deli benim akıllı ol akıllı olmazsan ben sana akıl bulurum
deli olamazsın kimseye kaptırmam deliliğimi :p:p:p:)

selam millet iyi sohbetler

::queen:kimse varmııııııııııı......

Son düzenleme:

benım 1000 rr' ın anahtarı uyarmı acep üzülme kardeşim maille atayım sana anahtarı :queen:

sen temmuzu unut bende b+a2 alıyom b nin sınava girdim şimdi temmuzda bide ona gircez yane ağustosun sonun da anca alıyoz sen birazdaha kafayı yicen yaniiiiiiiii

arkadaşlar.Temmuza kadar dayanmam gerekior.ehliyeti temmuzda alcam Ama yok dayanamıorum.Kafayı yicem.Zaman geçmio.delirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evraklarını hazırlayıp kursa teslim ettinmi yani, sağlık raporunu rüşvetlemi aldın, ruh sağlığın iyi görünmüyo burdan:p

yokuş aşağı vurdur :)

allah seni inandırmasın bende disk kilidini ters ve anahtar deliği cant kolunun önüne bakacak şekilde bağlamışım, gözümün önünde eriyo motor :salut:

hocam nerden ögrendin sonucunu bende girdim 19 nisanda sinava:silent::silent:

cevap anahtarını bızım surucu kursunun ınternet sıtesınden edindim.Kendı cevaplarımla karsılastırdım 90 alıyorum.Her soru 5 puan degerınde zaten 2 yanlısım var.Toplam 90 puan alıcam sınavdan.10 mayısdakı sınava kadar kafayı yemem ışallahh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar