sabreden derviş muradına ermişşş![]()
Ehliyetıni almadan motoru alma sakın benim durumuma düşersin. ben 25 martda aldım motoru şimdi kafayı yıyyorum.Herseyım hazır ekıpmanlar+motor+ruhsat alım satımı.Sadece ehliyet yok sınavada gırdım 19 nisanda onuda geçtim.11 mayısda dıreksıyon sınavı var ama gunler resmen durdu geçmiyor askerdeki gibi oldum şafak sayıyorum resmen.Salak salak otoparka gidip alıp motorumu bızım buralarda korka korka 2 tur atıp yerıne koyuyorum.Şafak 17 valla felaket sıkıştırıyor.
Bende bu haftasonu kursa yazılacağım.Temmuzda alıcam beklemek zor gerçekten. :salut:
valla bende delirmek uzereyim 2008 1000 rr aldım anahtarı kaybetmiş satın adıgım yer bekliyorum hala ...... boyle iş olurmu ???
aranızda düz kontak yada immoblizer kırmak için bilgiisi olan varmı ??? acilllllll yardım
valla bende delirmek uzereyim 2008 1000 rr aldım anahtarı kaybetmiş satın adıgım yer bekliyorum hala ...... boyle iş olurmu ???
aranızda düz kontak yada immoblizer kırmak için bilgiisi olan varmı ??? acilllllll yardım
Haftaya çarşamba alınacak arkadaşım. Sabrediyorum artık napıyım.Ama cidden çok sıkıcıymış beklemek.
arkadaşlar.Temmuza kadar dayanmam gerekior.ehliyeti temmuzda alcam Ama yok dayanamıorum.Kafayı yicem.Zaman geçmio.delirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hocam nerden ögrendin sonucunu bende girdim 19 nisanda sinava:silent::silent: