Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum rabbimden acil şifalar ve sabır diliyorum ,dualarımız sizinle.
ben herkese cok tesekkur ediyorum hepinize mutesekkirim.kan yardimi konusunda arayanlarada Allah razi olsun diyorum.ben 3 agir operasyon gecirdim esimde beyin kanamasi gecirdi su an hafizasi yerinde degil ve toparlanmaya calisiyor.bende yuruyemiyorum ancak fizik tedavi ve koltuk degnekleri ile tutunmaya calisiyorum hayata
tum dostlarima opucuklerrrrrrrr...............biz iyilesme surecindeeyiz dualari bekliyoruz...
ben herkese cok tesekkur ediyorum hepinize mutesekkirim.kan yardimi konusunda arayanlarada Allah razi olsun diyorum.ben 3 agir operasyon gecirdim esimde beyin kanamasi gecirdi su an hafizasi yerinde degil ve toparlanmaya calisiyor.bende yuruyemiyorum ancak fizik tedavi ve koltuk degnekleri ile tutunmaya calisiyorum hayata
tum dostlarima opucuklerrrrrrrr...............biz iyilesme surecindeeyiz dualari bekliyoruz...
nedir son durum arkadaşlar, bi haber var mı?
çok çok geçmiş olsun tekrar tekrar. Allah inşallah bundan sonrasında da hayırlısıyla şifaya kavuşturur inşallah. dualar sizlerle biliyorsunuz. zor bir süreçtesiniz belki ama, moralinizi yüksek tutun, her şey güzel olacak inşallah...
Ayaklandığına çok sevindim murat dostum,en kısa zamanda tekrardan ziyaretine geleceğiz.Bu sefer kapıyı sen açacaksın ona göre![]()