Deli_Mavi ve Eşine Allah'tan şifalar diliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum rabbimden acil şifalar ve sabır diliyorum ,dualarımız sizinle.

ben herkese cok tesekkur ediyorum hepinize mutesekkirim.kan yardimi konusunda arayanlarada Allah razi olsun diyorum.ben 3 agir operasyon gecirdim esimde beyin kanamasi gecirdi su an hafizasi yerinde degil ve toparlanmaya calisiyor.bende yuruyemiyorum ancak fizik tedavi ve koltuk degnekleri ile tutunmaya calisiyorum hayata

tum dostlarima opucuklerrrrrrrr...............biz iyilesme surecindeeyiz dualari bekliyoruz...

Murat kardeşim tekrar burada yazı yazdığını görmek ne güzel.:cat:

Dualarımız hep sizinle...

murat bilgisayarı şimdi açtım ve çok sevindim.inşallah herşey eskisi gibi olacak. her ikinizinde allah şifanızı versin. eşine sana saygı ve sevgilerimi iletiyorum. ist.berber ünal.

ben herkese cok tesekkur ediyorum hepinize mutesekkirim.kan yardimi konusunda arayanlarada Allah razi olsun diyorum.ben 3 agir operasyon gecirdim esimde beyin kanamasi gecirdi su an hafizasi yerinde degil ve toparlanmaya calisiyor.bende yuruyemiyorum ancak fizik tedavi ve koltuk degnekleri ile tutunmaya calisiyorum hayata

tum dostlarima opucuklerrrrrrrr...............biz iyilesme surecindeeyiz dualari bekliyoruz...

ohhhh çok şükür tekrar aramızda olman ne güzel inş. kısa sürede iyileşirsiniz :rendeer:

Çok sevindim buraya yazdığına. Umarım bir an evvel sağlıklarınıza kavuşursunuz..
Sana ve eşine tekrardan büyük geçmişler olsun..Acil şifa bulasınız..:rendeer:

tekrar tekrar geçmişler olsun:rendeer: , ne hastalar iyileşiyor, inşallah sizde en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz:rendeer:

Allahtan acil şifalar diliyorum ,inşallah en kısa zamanda siz ve eşiniz sağlınıza kavuşursunuz :rendeer:

allah size de eşinize de acil şifalar versin
inşallah en yakın zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
nedir son durum arkadaşlar, bi haber var mı?

nedir son durum arkadaşlar, bi haber var mı?

Ben koltuk degnegi ile yurumeye ve kendi ihtiyaclarimi yarimda olsa karsilamaya basladim.esimde toparlanmaya calisiyor ancak halen zeka olarak toparlanamadi.bekllemedeyiz.dualarim onunla....o su anda ankarada benden ayri ailesi ile yasiyor.banada ailem bakiyor.herkesden Allah razi olsun....

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok çok geçmiş olsun tekrar tekrar. Allah inşallah bundan sonrasında da hayırlısıyla şifaya kavuşturur inşallah. dualar sizlerle biliyorsunuz. zor bir süreçtesiniz belki ama, moralinizi yüksek tutun, her şey güzel olacak inşallah...

çok çok geçmiş olsun tekrar tekrar. Allah inşallah bundan sonrasında da hayırlısıyla şifaya kavuşturur inşallah. dualar sizlerle biliyorsunuz. zor bir süreçtesiniz belki ama, moralinizi yüksek tutun, her şey güzel olacak inşallah...

amin insallah.Allahdan tek temennim esimin eskisi gibi sagligina kavusabilmesi...

Geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda sağlınıza kavuşursunuz.

Ayaklandığına çok sevindim murat dostum,en kısa zamanda tekrardan ziyaretine geleceğiz.Bu sefer kapıyı sen açacaksın ona göre :)

iyileşme gösterdiğinize cok sevındım RABBİM ALLAH CC .inşallah sizi ve eşinizi tez zamanda eski sağlığınıza kavuşturur.şu mubaraek aylarda duamız sizin şifanız için inşallah kabul olur.:rendeer:

Yüce Allahım cc eşine ve sana acil şifalar versin inşaallah. Askon'un dediği gibi mübarek aylarda dua çok önemli...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar