Deli_Mavi ve Eşine Allah'tan şifalar diliyorum

Moderatör
Murat'ım seni burada yeniden görmek çok sevindirdi beni. Bugün aldığım ikinci güzel haberde sensin. ALLAH en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuştursun ikinizide.

İnşallah en kısa sürede armıza dönerler..Allah acl şifalar versin..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Allah bir daha göstermesin, acil şifalar dilerim.

Size ve eşinize tekrar geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...

Murat abi çok geçmiş olsun, yengeme ve sana acil şifalar dilerim... :pale:

Bu ülkede neden insan hayatı bu kadar ucuz. Ortada iki perişan insan varken otomobil şoförü nasıl serbest bırakılır. ::angry2::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 PM ----------

Konu içerisindeki resimler eksilmiş fakat yinede paylaşmak istedim.

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/39425-motosikletimi-sattim.html

Abim büyük geçmiş olsun ALLAH yaşatmasın bir daha tanımıorum ama kim olursa olsun ALLAH düşmanımın başına vermesin böle kazalarda bizim motor hevesimizi büküo bende yeni aldım motorumu ilk binişim daha otobana çıkmadım hiç korkuorum çıkmaya böle haberleri duyunca kendime güveniorum korkusuzum ama başkalarına güvenmiorum :salut:

iyileşmene çok sevindim,bu arada motorunu gördüm nihat abinin dükkanda,kazanın şiddetini ozaman tekrar anladım,tekrar tekrar geçmiş olsun..

Su an icin foruma dondum.ilk sokak gezintimi komsum sayesinde yaptim.sahilde koltuk degneklerimle ve sakat arabasi ile gezdirdi sagolsun beni,babamda bize eslik etti.artik buradayim....herkese merhaba bugun itibari ile internetim ailemin oldugu eve aktarildi..
:rendeer:.HErkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Su an icin foruma dondum.ilk sokak gezintimi komsum sayesinde yaptim.sahilde koltuk degneklerimle ve sakat arabasi ile gezdirdi sagolsun beni,babamda bize eslik etti.artik buradayim....herkese merhaba bugun itibari ile internetim ailemin oldugu eve aktarildi..

hadi tekrar geçmiş olsun...

allaha şükür durumunuz iyiyre gidiyor....şifa veren rabbime nekadar şükür etsek azdır...eski sağlığınıza kavuşmanızı dilerim...

ortak bi yönümüz var....benim de çokça kullandığım takma adım ""deli_mavi"" dir...ben deliyim, nişanlımda mavi gözlü...bu nicki kullanırım genelde....

hadi tekrar geçmiş olsun...

sagol kardesim benim.su an tek hatirladigim yuvacik gezisindeki mutlu yuzler sende oradaydin. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 PM ----------

allaha şükür durumunuz iyiyre gidiyor....şifa veren rabbime nekadar şükür etsek azdır...eski sağlığınıza kavuşmanızı dilerim...

Amin insallah bende esim icin ayni dualari ediyorum
insallah eskisi gibi sagligimizi geri verir Rabbim bizlere...Bu arada bizlerden dualarini esirgemeyen siz tum kardesleri,mden Allah razi olsun İnsallah hepinizin dilekleride dualariniz gibi gerceklesirde Rabbim sizleride mutlu kilar.

Çok çok geçmiş olsun sizleri tekrar burada görmek büyük mutluluk. Umarım en kısa sürede tekrar eski sağlığınıza kavuşursunuz.:rendeer:

Çok çok geçmiş olsun sizleri tekrar burada görmek büyük mutluluk. Umarım en kısa sürede tekrar eski sağlığınıza kavuşursunuz.:rendeer:

Cok sagolun.insallah ayagimi yere basarim 3 ay sonra dedi doktorlar.su an ozel yapim koltuk degnekleri ile ihtiyaclarimi goruyorum.(ozel yapim olmasi boyumdan mutevellid :) 190 cm boya gore yokmus.bizde uzattik boyunu bayagi bir...):rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar