Motosikletimi sattım...

Motosikletin satışını 07.12.2007 tarihinde yaptık.Motosikletimi forumumuza üye olan (forumda pek sessiz toplam sadece 2 mesajı var :) ) deli_mavi (Murat Mavi) ye sattım.Murat abiye hayırlı olsun, umarım kazasız belasız güle güle kullanır. Topic açmak için biraz geciktik tabii.Motosikleti sattık ama motosiklet hala bende :) kış dolasıyla, Murat abi yeni motosikletini almak istemedi.

Tabii bulmuş bedava kapalı garajı :p :cherry:

Bayramda kendisini davet ettim.Sağolsun beni kırmadı ve geldi.Hem görmeden aldığı motosikletini gördü, hemde ailem ile tanışmış oldu.Görmeden aldığı motosiklet diyorum çünkü Murat abi benim arkadaşım :wiinkk: Daha sonrasında motosiklete yeni plakasını takdık.

Motosikleti teslim ettiğim zaman km'si 5500'dü.

Havanın güzelliğinden faydalanarak biraz dolaştık.

Murat abinin sevinç gösterisi :)

Motosikletimle son fotoğrafım diyecektim ama motosiklet hala benim garajımda :)

Murat abiye gözüm gibi baktığım motosikletimi sattım.Motosikletin temizliği zaten resimlerden belli oluyor, km'si deseniz daha 5500 de.Zaten kendiside temiz bir insan.Umarım kazasız belasız kullanır.Tekrar hayırlı olsun Murat abi :rendeer:

alanada satanada hayirli ugurlu olsun...kazasiz belasiz nice km ler yapmak dilegiyle...

ikinizinde gözü aydın, hayırlı olsun,, ALLAH kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin

2nızede hayırlı olsunda kaca sattın kac modeıl ohoo daha bı cok sey cızıgu cart curt varmı onlarıda yassaydın ıyı olurdı abı :) :D

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim

hayirli olsun , donup donum gozumu hyolara kaydiriyorsunuz.
yalniz iyi niyetle bisey sormak istiyorum tartisma olmasin diye isterseniz direk mesajda atabilirsiniz.
5500 km de bir motosiklet neden satilir hyo gt250R lerde ozellikle bu satışlara çok rastlıyorum.
makina iyi deniyor ki oyle oldugunu goruyoruzda 250cc bir süre sonra bayıyor mu?
sıcak sıcak sorayım dedim .
Murat bey güle güle binersin kazasız belasız inşallah , motor burdan gözümü aldı .

Ne almayı düşünüyorsun ¿

Arkadaşa da hayırlı olsun, kazasız belasız kullansın..

5000km den sonra artık ınasnlar 600r doqru kosuyo sonra onda 5000km den sonra mıllet 1000rr kosuo ondan sonrada bısey kalmadıgı ıcın cok yaktıgı ıcın 600r gerı donuo ve ole 2000rr cıkmasını beklıo :D haha bıras sallama gıbı oldu ama ole :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayirli olsun , donup donum gozumu hyolara kaydiriyorsunuz.
yalniz iyi niyetle bisey sormak istiyorum tartisma olmasin diye isterseniz direk mesajda atabilirsiniz.
5500 km de bir motosiklet neden satilir hyo gt250R lerde ozellikle bu satışlara çok rastlıyorum.
makina iyi deniyor ki oyle oldugunu goruyoruzda 250cc bir süre sonra bayıyor mu?
sıcak sıcak sorayım dedim .
Murat bey güle güle binersin kazasız belasız inşallah , motor burdan gözümü aldı .

motorun bir sorunu olmuyor ama nedense ya bir doygunluk falan olabilir
yoksa çok uzun km ler rahat rahat binilebilcek bir motor ama rahat batıyor bazen :)

herkese cok tesekkur ederim araniza katilmak benide sevindirdi.ozer kardesimede verdigi ozel dersten dolayi ve bana motorla ilgili tum bilgiyi aktarirken gosterdigi sabirdan dolayi tesekkur ediyorum.gercekten iyi bir hoca dersi anlatirken(vitesli motorsiklet konusunda:))

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlar iyi dileklerinizden dolayı.Makinemi satmamın amacı büyütmektir.Makinemde en ufak bir sorun yoktur ve bakımları eksiksizdir.Kendi sınıfının (250cc içinde) en iyisidir benim gözümde ama çevremde en ufak makine bende olduğu için biraz mecbur kaldım diyebilirim :)

Fiyat konusuna gelince; Murat abi arzu ederse açıklasın :wiinkk:

Ne diyelim, ikimizede hayırlı olsun...

Valla fiyati bence sifir ayarinda bi motor icin gercekten uygun sonucda toz bile goremedim motoru kullandigim surede birak onu saat gibi calisiyor ve ben cokda memnunum ayrica ozer kardesimide tebrik ediyorum kendi malini bu kadar iyi korudugu icin.

makinaya xenon şarttt (:) çok yakışır h4 800k al daha fazlası görüş mesafesini kısıtlıyor aklında bulunsun

asm

İkiniz içinde hayırlı olsun :)

Alan arkadaş güle güle kullansın,Allah kaza bela vermesin.

@starblazer,Hyosung'cuların bu motoru hemen satmak istemesi ya tadını alıp yüksek hacimliye geçmek istemelerinden ya da race başlangıcı yapayım derken istediğini bulamamalarındandır diye düşünüyorum :)

Ben satarsam tarz değişliği için satarım mutlaka (hacim yükseltmek benim gibi motoru sürekli kullanan öğrenci adamı benzin sarfiyatı yönünden kasabilir :))

Her ikinizede hayırlı uğurlu olsun. Motor sanırım 2006 model. Tek renk kırmızıları çok hoşuma gidiyor ve senin motorda resimlerde bayağı temiz çıkmış. hayrını gör Deli mavi.

Ne almayı düşünüyorsun ¿

Transalp :p

Her ikinizede hayırlı uğurlu olsun. Motor sanırım 2006 model. Tek renk kırmızıları çok hoşuma gidiyor ve senin motorda resimlerde bayağı temiz çıkmış. hayrını gör Deli mavi.

Motosiklet 1 Haziran 2007 tarihinde trafiğe çıktı. 2007 Model. Tabi renk Kırmızı.

OOooo hayırlı olsun efemmm...

ÖZER ne alıyoz sana artık....:)

Sağol mete_han abi.

Ne dersin bir FAZER600 yakışırmı :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar