Deli_Mavi ve Eşine Allah'tan şifalar diliyorum

bursa mt olarak çok geçmiş olsun diyoruz:pale:
umarım biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.tekrardan geçmiş olsun allah acil şifalar versin

fotoraf0312.jpg

Gülen yüzünüzle aramıza bekliyoruz...

yuvack085.jpg

delimavi.jpg

tülay yarın bir ameleyat daha geçiricek arkadaşlar. lütfen dualarınızı esirgemeyin şimdi en çok buna ihtiyaçları var

Arkadaşlar Murat'ın yanından geliyorum.. Murat ALLAH'a şükür iyi, sol ayağı parçalanmış, sol el parmakları kırık. Tülay ise iki gündür yoğun bakımda. Beyin kanaması geçirdiğinden uyutuluyor. Anne babası dahil hiç kimseye gösterilmiyor. Durumu ciddiyetiini koruyor kısacası. Murat hepinize çok teşekkür etti, selamlarını iletti.
Kazaya gelince Bilecik dönüşü Adapazarına girişte kavşaktan Toyota fabrikası yönüne dönmek için aniden muratların önüne fırlamış. Frene bile basmaya fırsatı olmadığını söyledi Murat. Tülay Muratın arkasından fırlamış, Murat ise arabadan sekip kaldırıma çarpmış. Otomobil sahibi 8/8 suçlu. Ama maalesef savcı şartlı salıvermiş. Olay yerine Toyota hastanesi 200 mt. civarı, yoksa Tülay şu an aramızda olmayabilirdi. Murat eşim iç kanama geçiriyor diye yarı baygın halde Dr'lara bağırırken, dr sen nereden bileceksin demeye kalmadan Tülay kan kusmaya başlamış. Olay yerinde durdum, motosikletin parçaları yol kenarındaydı hala, MT logolu ön camı sapasağlamdı, aldım, kötü bir hatıra olarak.
Kısaca dualarınızı esirgemeyin, Murat'ında tek isteği bu sizlerden, yorgunluktan, telaştan, ve tek elle anca bu kadar yazabiliyorum. ALLAH hepimizi korusun böyle şerefsizlerden..!

kazanın oluş şeklini lucas anlatmış tamamını iyileşince inşallah murat ve tülaydan dinleriz

Dualarımız ile yanındayız İnşallah en yakın zmanda aramıza katılırsın.

Kazanın oluş şekli ile ilgili sadece susuyorum....!!!

Tülay kardeşimizin Allah yar ve yardımcısı olsun... Onu sevdiklerine bağışlasın...

allah acıl sıfalar versın cok uzuldum ınsaallah her ıkısıde saglına kavusur allahtan tek ıstagım bu....

ALLAH cc İzniyle iyileşip aramıza dönecekler. O günlerde çok yakın ..ALLAHIM bu kadar kulun sana içtenlikle dua ediyor sen kullarının duasını kabul eden yaratıcısın ne olur dualarımızı geri çevirme (Amin )

ALLAH cc İzniyle iyileşip aramıza dönecekler. O günlerde çok yakın ..ALLAHIM bu kadar kulun sana içtenlikle dua ediyor sen kullarının duasını kabul eden yaratıcısın ne olur dualarımızı geri çevirme (Amin )

amiiinnn

inş iyi haberlerini alalım biran önce

amin korkut
Tülay bugünkü ameleyatıda hayırlısı ile atlatır ve aramıza döner inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar