Dehşet Bir Olay

Arkadaşlar herkese selamlar. Bu akşam Okmeydanı yolunda evime giderken yolda inanılmaz bir olayla karşılaştım.Kasımpaşadan Okmeydanı istikametine çıkarken yolda trafik vardı.Aralardan yavaş yavaş giderken ileride racing motoruyla bir arkadaşın yol ortasında durduğunu farkettim.Merak ettim yaklaşınca baktımki bide ne göreyim fıstık gibi motorunun sağı solu parçalanmış vaziyette. Kaza yaptı sandım.Hemen durdum ve geçmiş olsun diledim. Bu arada bir kurye arkadaşta durmuştu. Ama o trafikte hasar gören bir araç yoktu.Motorunun başındaki arkadaşa sorduğumda ise ŞOK bir cevapla karşılaştım. Meğer kaza yapmamış, yanından geçen 2 kişi ellerinde demirle birden motoruna vurmuşlar ve parçalamışlar ve hemen kaçmışlar.Bu arada kurye arkadaş görmüş kaçarken ve bir arabaya bindiklerini görmüş.Hemen toparlanıp o trafikte biraz ilerleyip arabaların içine bakınıverdik.Fakat ben fazla kalamadım.Çok merak ettim acaba ne oldu.Yani kısacası arkadaşlar bu inanılmaz olay beni ŞOK etti valla.Düşünün yolda gidiyordunuz ve trafik sıkışıp durduğunuzda yanınıza gelen 2 kişi ellerinde demirlerle motorunuza vurmaya başlıyorlar.İnanılır gibi değil......

Herzaman birbirimizi uyarırız dikkatli olalım diye bende tekrar söylüyorum ÇOK DİKKATLİ OLALIM VE BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

Böyle giderse halkın arasından kendi adaletini sağlamak isteyen arkadaşlar çıkacak... Böyle böyle büyüyecek ve iç savaşa sürükleneceğiz.

Yuh be. Yakında üzerinden bizi atıp, alıp motoru basar giderde bunlar. Bişide yapamassın ne olduğunu anlayamadığın için. Öylece bakar kalırsın arkalarından. Yazık olmuş. Çok üzüldüm.

eskiden adam soymak, motor çalmak için yol kestiklerinin haberini alıyorduk, şimdi tamamen zevke dökmüş işi şerefsizler ::rantinp: n'apmak lazım bilmiyorum ki ::angry2::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH başımızdan böyle felaketleri eksik etsin. Fakat o adamlar işkence çekmeyi hak ediyorlar !

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bu bence kalkıp iş bulacağım, zengin olacağım ümidiyle istanbula gelen ve sonrasında hüsrana uğrayan tiplerin çekememezlikler, kıskanmaları sonucu olan bir olay.
keza daha önce de başka bir arkadaşın motorunu çalma girişiminde de aynı şeyi söylemiştim.
"ben binemiyorum, sen nasıl binersin" sendromu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle giderse halkın arasından kendi adaletini sağlamak isteyen arkadaşlar çıkacak... Böyle böyle büyüyecek ve iç savaşa sürükleneceğiz.

Dogru söz fazlasina ne hacet:silent: :silent:

Aklima birden bi pc oyunu geldi :queen: GTA San andreas diye bi oyun illaki oyniyaniniz vardir o sanal ortamda özgürce eskiyalik yapion bizimkilerde onu özenmis olsa gerek:queen: :queen: :bounce:

bu bence kalkıp iş bulacağım, zengin olacağım ümidiyle istanbula gelen ve sonrasında hüsrana uğrayan tiplerin çekememezlikler, kıskanmaları sonucu olan bir olay.
keza daha önce de başka bir arkadaşın motorunu çalma girişiminde de aynı şeyi söylemiştim.
"ben binemiyorum, sen nasıl binersin" sendromu

Eger durum böle olsaydı yanımdan f50 yada cerrera ile gecenlerin arabalarını parcalardım:queen:
Bi başka sebebi wardır eee hep motor sevgilisi olcak degil yaa motor düşmanlarıda cıkıyor heralde böyle ,tabiiki motorun sürücüsüne hic vurmadılarsa motorla bi alıp veremedikleri wardır ,Motor belki kız arkadaşlarına laf atmıştır:) ya da yanından gecerken dik dik bakmıştır:farao:

Toplum olarak depresyon geçiriyoruz bir cinnet hali var medyada bu cinnet halini teşvikliyor arkadaşın yazdığı gibi ilerisi hiçde parlak değil

Böyle konularda hep aynı şeyi yazarım utanılacak durum ama Sağlığını Güvenliğini Eğitimini Bu ülkenin insanına bırakmayacaksın.
Ruhsatlı silahım gece uzanabileceğim yerde durur, silahlanmak doğru değil ama, adam girip malımı namusumu canlarımı aldıktan sonra yatacağı hapisten bana ne hiç yatmasın.

Güzelim motor parçalanıp maddi manevi yıkımdan sonra neye yarar adamların ceza alması.

Bizde polis ve jandarma önleyici kuvvet olmaktan hariç herşeyde varlar iş bittikten sonra adamı bulsan neye yarar.

Böyle durumlarda en sağlam dayanışmayı kuryeler gösteriyor.Adamlar ne olursa olsun hem birbirlerine hemde diğer motorlulara yardım ediyorlar.Örnek alıp en azından bu olaydaki gibi yaratıkları yakalatıp güvenlik güçlerine yardımcı olabiliriz.Zaten vatandaşlık görevide bunu gerektirir.

çok üzüldüm gerçekten insanlar çok kıskanç

yada adamla aralarında bişey vardır

ama genelde toplumda racinglere karşı bi gıcıklık var öyle birşeyde olabilir

artık motosiklet tutkunlarıda üzerlerinde çelik yelek belinde silah yollarda olmaya mecbur bırakıyorlar. bu kaçıncı olay unuttum:silent:

motosikletin önünü kesip almaya çalışanlar, trafikte taciz edenler,vs...:pr:

Yuh be. Yakında üzerinden bizi atıp, alıp motoru basar giderde bunlar. Bişide yapamassın ne olduğunu anlayamadığın için. Öylece bakar kalırsın arkalarından. Yazık olmuş. Çok üzüldüm.

Bu dediğiniz olay Adana'da oldu malesef. Adamalar "Ne lan bize motorunla havamı atıyorsun" deyip adamın motorunu gasp etmeye çalışıyorlar. Neticede çevreden esnaf bunları kovalıyor. Motorcu kurtuluyor. 1-2 kişiye daha aynısını yapıyorlar ve polis suç üstü yakalıyor. Ancak neticede bu adamlara birşey olmuyor.

Mümkün olduğunca şehir içinde kalabalık ve bilindik güzergahlarda yol alın. Ara sokaklar ve adı kötüye çıkan mahalleler risk unusuru. Polislerde malesef kendilerini zor koruyor. Ne olacak bilemiyorum. Gidişat kötü.

motorcular birlik olmalıdır..

Arkadaşlar ;
Adalet duygumuzun zarar görmesine izin vermeyelim. Madem polis bu işi yapamıyor, biz onlara doğru düzgün sürüş, davranış ve örnek kişiliklerimizle, hatta zaman zaman suçluları adalete teslim ederek yardımcı olmalıyız.
Songokhu kardeşime katılmıyor değilim tedbirli olalım ama bana ve samimiyetime inanın ki doğru çözüm bu değil.
O iti gebertiyosun toplumdan bir pislik eksiliyor ama.... Onu adam yerine sayıp, insan muamelesi yapıp ona, seni hapse tıkıyolar. Ailesi çoluğu çocuğu olanlar lütfen herşeyi 2 kere düşünsünler yaparken...
Hepinize sevgi-selam...

Rafet Haşal

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar