etrafını kontrol ederek gidenler hayatta kalır, etmeyenlerin ise videolarını izlemeye devam edeceğiz, ne yazıkki onların sayıları daha fazla..
Konu üzerine yapılan bütün yorumların azda olsa gerçek payı var.
Allah rahmet etsin. Arkadaşımız medeni bir toplumun koymuş olduğu kurallar ülkesinde yaşadığına inandiği için hayatına maletti.
Bulunduğum yabancı ülkelerde korku olarak azrail ve yasalar eşit derecede değerlendirilirdi. Bu nedenlede böyle üzücü olaylar pek ender görülürdü.
Toplumumuzda bolca var olan magandaları ağırlaştırılmış yasalar ve cezaların dizginliyeceğine inanıyorum. Yoksa hepimiz şansa yaşıyor oluyoruz.
Babam hep der
İyi sürücü kendi arabasını iyi kullanan değildir.
İyi sürücü kendi ve diğer arabaların neler yapabileceğini tahmin edendir.
Hayvan gibi kamyonu muhtemelen görmemiş
Sana yeşil yanıyor diye yol senin demek değil ki?
Öküzün biri kırmızıyı dinlemedikten sonra sana yeşil yansa ne olur?
Sonun böyle olur.
Yol benim diye birşey yok!
Gözünüzle yolun boş olduğunu görmeden girmeyin yeşil yansa dahi..
Üslubuna dikkat etsen iyi edersin..
Takip ediyorum seni, sürekli birilerine laf sokma, birilerini yerme amacı güden, biri gibi konusuyorsun..
Keşke olmasaymış diyeceğine, ne biçim konusuyorsun.. Ayrıca konusmalarında fazla argo kelimeler kullanıyorsun.. Dikkatli ol.. Burası herkese açık bir forum ortamı. :farao::farao:
------------
Bak ufaklık
Bana hayat dersi vermek için çok gençsin. Nasıl konusacagim konusunda beni yargilayacak kisiler varken sana onundeki nesquik ini icmek duser.
Ben ne diyorum? Kendinizin disinda diger suruculerin hatalarini kapatmaya calisin.
Bunlardan ders alin.
Pamugu yediginiz zaman keske soyle yapsaydim boyle yapsaydim demek icin cok gec olur.
Kapiş?
Hergün okuyoruz burda kaza haberlerini
Allah rahmet eylesin diyoruz 2 gun sonra unutuyoruz.
Ama kimin umrunda?
Millet benim motorum su kadar basiyor
Yok surasına sunu taksam daha hızlanır mı
Yok surasını modifiye etsem faydası olur mu derdinde.
Askere gitmeyenlerin karşısına çıkar.
"önce emniyet sonra hareket"
Neyse uzatmayalım konuyu gerildim yeterince
rahlet elesin gitti adamcagız. sağına soluna bakmazsan boyle olur
motordakı kormudur kendısınden 20 kat aracı gormuo