Degisik bir Yardim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar yakinda evlenip avrupaya tasinacagim icin internet serüvenimi bitirmek üzereyim sormak istedigim google'da hakkimizdaki baslik yada verileri nasil silebilir yada sildirebiliriz google'a mail atsak ise yararmi yardimci olursaniz sevinirim dostlar :)

Kocaeli İl Temsilcisi
günaydın dostum bu bir kamera şakası değil değilmi ? :) böle bir şey mümkünmü gerçekten ?

kişisel verilerinin olduğu sayfalardaki resim yazı vs ne varsa onları silmen lazım dostum. ;)

ygk

google arama motoru kelime hazinesi olarak çalışmaz. aranan kelimeyi google kendi sistemine kayıt olan sitelerde aratır ve bulduğunu kullanıcıya gösterir. yani özellikle "ali veli" hakkında arama sonuçlarını göstermemek teorik olarak sql tabanında mümkün, ama google bunu bir istek üzerine yapmayacaktır. Ancak bir mahkeme kararı gibi bir engel takılırsa.
Yapacağınız ikinci şey ki aslında yapılacak tek şey, google ali veli yazdığımızda listelenmesini istemediğiniz sonuc mehmet.com da çıkıyorsa ilgili sayfayı mümkünse mehmet.com dan silmek, site size ait değilse yada silme şansınız yoksa mehmet.com a gerekli maili ulaştırabilirsiniz.
Kısaca sonuca google a mail atarak ulaşamazsanız, ilgili sayfayla iletişim kurmanız gerekiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
google arama motoru kelime hazinesi olarak çalışmaz. aranan kelimeyi google kendi sistemine kayıt olan sitelerde aratır ve bulduğunu kullanıcıya gösterir. yani özellikle "ali veli" hakkında arama sonuçlarını göstermemek teorik olarak sql tabanında mümkün, ama google bunu bir istek üzerine yapmayacaktır. Ancak bir mahkeme kararı gibi bir engel takılırsa.
Yapacağınız ikinci şey ki aslında yapılacak tek şey, google ali veli yazdığımızda listelenmesini istemediğiniz sonuc mehmet.com da çıkıyorsa ilgili sayfayı mümkünse mehmet.com dan silmek, site size ait değilse yada silme şansınız yoksa mehmet.com a gerekli maili ulaştırabilirsiniz.
Kısaca sonuca google a mail atarak ulaşamazsanız, ilgili sayfayla iletişim kurmanız gerekiyor

degerlendirecegim tesekkürler.

Belirli miktarı karşılığında internet üzerinde ki bütün bilgilerinizi silen şirketler var.

Ama isimlerini bilemiyorum ne yazık ki. :)

internet üzerinden yayınlanan yayınlar 50 yılmıydı 500 yılmıydı tam hatırlamıyorum fakat sen silsen dahi siteler kendi bünyesine çekebiliyor,
şöyleki,
sen resmını yayınladın ve elbisenin üzerındekı farklı bir şekilden,
altındaki motordan,
yanındaki arabadan,vs şeylerden dolayı ekte kullanan kişiler tarafından istemedende olsa resımlerın dolaşabılır.
yani bu çok düşük bir ihtimalde olsa sen her taraftakı yayınladıgın yayınların asla silinemez...

Buna Neden Karşısın???
Ne için silme peşindesin???

Forumdan Uzaklaştırıldı
@kanucan arastirdigim kadari ile 5 bin lira civari para istiyorlarmis baska yöntem bulamazsam en son bu careye basvurucam :)

@serdar60 güldürdün beni Allah iyiligini versin :)

@serkanADH13 öyle birsey yok kardes ayrica sen neyin pesindesin :) :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Niye sildiriyorsun ki?...
5 bin liraya kıydığına göre
cia ya ya da FBI mı işe giriyon?..
Gerek yok...
Zamanla aşağılara düşer,
Verilerin tabanının tanrısı yer onları....
Boş ver o kadar para verme yahu....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Niye sildiriyorsun ki?...
5 bin liraya kıydığına göre
cia ya ya da FBI mı işe giriyon?..
Gerek yok...
Zamanla aşağılara düşer,
Verilerin tabanının tanrısı yer onları....
Boş ver o kadar para verme yahu....

eyvallah kardes bakalim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar