deer 152 almayi dusunuyorum..

arkadaslar ben hic motor kullanmadim ama motora merakim basladi..bu motoru alirsam uzun yola cikabilirmiyim..ayriyeten motor hacmi ufak oldugu icin problem cikarirmi su sogutmali oldugu icin benim dusunceme gore sorun cikarmaz sizinde yorumlariniz bekliyorum eger olmassa daha buyuk hacimli bi motor alacagim.(buarada aktif olarak 5 senedir araba kullaniyorum trafik vs yabanci degilim)

tesekkurler

arkadasım deer 152 lerde baya problem war bizzat gordum motor 90 ı gecince gaz yemio dahada basıon ole yiyo falan sesi cok kotu amortisorleri cok ama cok sert ama uzun yolda motor sana sorun cıkarmaz fakat konfor cıkarabılır

eywlla dostum genel yorumlara gore hareket etcem bi kac yere daha sordum gorunus aldatıyo deniliyo..
ilgin icin saol:)

cbr 125 ve ybr 125 ayriyeten deer 152(sogudum bu motordan) var hondanin motoru hosuma gitti yanliz fiyat olarak oburkilere gore pahali baslangic motoru olarak ufak cc alcam ama cokta ufak olurmu isin ucunda 125 cc bi motor uzun yola gidermi kafam karisti desem yalan olmaz...motodevil dedign gibi evt amortisorlerden sikayetci var bi kac kisi sert suspansuyon acisindan ..profesyonel arkadaslar yardim etse ona gore karar vercem tekrar tesekkurler

hmm bende begendim onu haftaya bayii ye gidip anlasabilirsem olcak buyuk ihtimal..
bi kac yerdede gordum genelde onu tavsiye ediyolar

Konforlu değilmiş duyduğum kadarıyla hele hele uzun yolculuklarda kendi gözümle gördüm 85ten sonrası çok bağırıp çok az kaçıyor;en azından benim gördüğüm öyleydi ama yine de karar senin ama ben o fiyata daha iyi birşeyler alınabileceği kanısındayım:cat:

aynı fiyata kawasakinin 600 cc lik bi makinesini buldum bakirkoyde ama 98 model bidee motoru cok buyuk abi tecrubem yok yapisirim yere

oke bu hafta gidiyim bakiim pisman olmayacagim bi alet olur insalla seneyede daha buyuk bise alirim bu motorun havasini yiyen birakamiyo sigara gibi :D

motodevil,extacy77 saolun paylastiklariniz icin arkadaslar

arkadaşım bence sen bi scooter al daha hiç motor kullanmamışın motor arabaya benzemez affetmez bence albi scooter acemiliğini at honda cbr 125 senin için fazla gelebilir söyle bin biraz hem onlar vitesli maxi scooter al bence...:)

ahmet_ulusoy' Alıntı:
arkadaşım bence sen bi scooter al daha hiç motor kullanmamışın motor arabaya benzemez affetmez bence albi scooter acemiliğini at honda cbr 125 senin için fazla gelebilir söyle bin biraz hem onlar vitesli maxi scooter al bence...:)

scooterlarda dusundumde abi cok ufak onlarda yaa yinede tavsiyen icin saol

muratd' Alıntı:
dylan dururken deer alınmaz..

pardn abi baska scooterla karistirdim dylan da iyi ama scooter tipi abi ben mondial in bi modeliyle karistirdim o yuzden mesaji duzeltiyorum..saol tavsiyen icin buarada

Son düzenleme:
honda cbr en ıyısı ıstedıgın yolada gıdılır o motorla.. ayrıca vitesli motor scooter hepsi aynı farketmez 1 gunde surmeyı ogranırsın hıc surmemıssen bıle:)

okan4037' Alıntı:
honda cbr en ıyısı ıstedıgın yolada gıdılır o motorla.. ayrıca vitesli motor scooter hepsi aynı farketmez 1 gunde surmeyı ogranırsın hıc surmemıssen bıle:)
eywlla saol tavsiyen icin.. :rendeer:

scooterdan kısa zamana bıkarsın soylemedı deme bide 90 ı gecmıo deer,ama tıpı super.. vitesili motor guclu olur.canın sıkıldıkca tek tekere kalkarsın:p

bencede cbr 125 en güzel seçim olur ama 250 lik de düşünebilirsin uzun yol yapıcaksan 2. el hysoung honda cbf 250 de bak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar