- Konu Yazar
geçmiş olsun engin bir şey demiyorum ...
söylenecek her şey söylenmiş ...![]()
Doğrudur hacı
Özledim seni yav..Görüşemedik ne zamandır..Halledelim önümüzdeki haftasonu..:rendeer:
geçmiş olsun engin bir şey demiyorum ...
söylenecek her şey söylenmiş ...![]()
Tekniği tam olarak anlatırmısın?
Yapılamaz diye bir kavramım yoktur
Şuanda dediğim gibi motor zaten vitese takılı, yani 1. viteste ki stop ettiğinde boşa alabilmiştim ama yokuşta olduğu için vitese takmıştım stop halindeyken ama şimdi tekrardan boşa geçmiyor..
Direk vurdurarak çalıştırdım diyelim, ki yapabilirim..Sonrasında devirlenip mi atacam 2 ye? 3'e?
Düşürmek için ne yapmak gerek..?
Teknik bilgi please?![]()
Debriyaj telinin ucunu bul.
Pense ile tutup çek.
Olmadi motosikleti ileri geri hareket ettirirsen bosa alabilirsin.
Motoru birinci vitese degil, ikinci vitese alarak çalistir.
Ve de oyle devam et.
Birinin sana yardim etmesi ya da yokus bulman gerekiyor.
Yoksa motoru çalistirsan da vitese takar takmaz stop eder.
Yani vitese hareket halindeyken takman gerekiyor.
Bir de gazi birden verme, ayarini iyi tuttur yoksa bir yere patlarsin.:wiinkk:
Debriyajsız vites değiştirebiliyorsun aslında. Hemde debriyaja basarak değiştirmekten çok daha rahat oluyor. Sadece devri bulman önemli. Mesajlarının hepsini okumadım ama. Bence sana debriyaj teli nasıl takılırı tarf etmek daha kolay olurdu. msn de offline takılıyorum genelde. msnde olduğunda bana offline ileti gödner ben sana yardım edeyim. olmadı teli alıp geleyim bir akşam göztepeyesahil yapmış olurum bende.
Doğrudur hacı
Özledim seni yav..Görüşemedik ne zamandır..Halledelim önümüzdeki haftasonu..:rendeer:
Geçmiş olsun telefon etmediğine göre halletmişsindir diyordum ama belki hala motor üzerinsindir diye aramadım. Sorunu hallettiğine sevindim. Güle güle kullan