emirs Katılım 9 Kas 2018 Mesajlar 279 Motosikleti Yamaha x-max 250 ABS (2025) 7 Ocak 2019 Konu Yazar #1 evet motosikletimi 10 günlük yağmur arasından sonra çıkardım dışarı. ve bugün gezerken farkettim debriyaj manetinin dibi yap olmuş normal midir? peşin söyleyim camiada yeni sayılırım. yeni yeni öğreniyorum dalga geçilmesin.
evet motosikletimi 10 günlük yağmur arasından sonra çıkardım dışarı. ve bugün gezerken farkettim debriyaj manetinin dibi yap olmuş normal midir? peşin söyleyim camiada yeni sayılırım. yeni yeni öğreniyorum dalga geçilmesin.
M Mertcan39 Katılım 7 Nis 2013 Mesajlar 4,523 7 Ocak 2019 #2 bakıma vs gittiğinde ötüyorsa vs ustan dibine yağ damlatmıştır sorun yok
mustafa_325 Katılım 28 Tem 2010 Mesajlar 1,667 7 Ocak 2019 #3 Ustanın bakımda sürdüğü yağdır o. Telli debriyajda yağ akıtma gibi bir durum olmaz zaten.
emirs Katılım 9 Kas 2018 Mesajlar 279 Motosikleti Yamaha x-max 250 ABS (2025) 7 Ocak 2019 Konu Yazar #4 Mertcan39' Alıntı: bakıma vs gittiğinde ötüyorsa vs ustan dibine yağ damlatmıştır sorun yok Genişletmek için tıkla ... mustafa_325' Alıntı: Ustanın bakımda sürdüğü yağdır o. Telli debriyajda yağ akıtma gibi bir durum olmaz zaten. Genişletmek için tıkla ... evet iki hafta önce debryaj ayarı yapıldı. teşekkür ederim.
Mertcan39' Alıntı: bakıma vs gittiğinde ötüyorsa vs ustan dibine yağ damlatmıştır sorun yok Genişletmek için tıkla ... mustafa_325' Alıntı: Ustanın bakımda sürdüğü yağdır o. Telli debriyajda yağ akıtma gibi bir durum olmaz zaten. Genişletmek için tıkla ... evet iki hafta önce debryaj ayarı yapıldı. teşekkür ederim.
Samet Ağır Katılım 26 Nis 2008 Mesajlar 5,397 7 Ocak 2019 #5 Manetin arası yağlanmış,üzerine de yağmur gelince su boncuk kalmış. Sorun yok,yağ gelmiyor,yağlı yere su damlamış sadece.
Manetin arası yağlanmış,üzerine de yağmur gelince su boncuk kalmış. Sorun yok,yağ gelmiyor,yağlı yere su damlamış sadece.